2777
2789
عنوان

باغ دارم اما میو‌ش تو خونه من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 121 پست

بله اعتراض کن

چون مادرشوهرت با این کارش که گناهه مال حرام رو هم وارد مال بچه های دیگه ش می کنه

شما راضی نباشی یدونه سیب هم حرامه که ببرن

لطفا راضی نیستی واضح بگو تا دیگران مال حرام نخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفروش پولشم بده به چیزی که ب نام خودته

ب حرفم گوش نمیده شوهرم اینطوریه ک میگ من هرچی دارم باید ب همه بدیم اما برادراش هم باغ دارن ب ما هیچی نمیدن 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

سند به اسم مادرشوهره استفقط اسما برا اسیهقانون سند و ایناست، اسم و رسم نمیشناسه

میگه مهریه منه 

مطمئنی سندش برا اسی نیس؟ اگه سند باشه میفروشه راحت 

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

خب اگه مادرشوهرت از دنیا بره اونوقت تکلیف اموالتون چی میشه؟

ارث میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از اول ب نام اون عفریته می‌گرفته حتی آب و برق و گاز خونمون هم ب نام مادرشه

وای ببخشید من نمیتونم درک کنم. ندیدیم ازین چیزا. اصصصلا نمیفهمم چجوری میشه اخه. و بنظرمون ادنای درستی نیستن ادمای این مدلی

parasoo1989@
وقتی به اسم مامانشه یعنی مال اونهمهریه شما از اموال شوهرتون داده میشه، پس باغ جز مهریه تون نیستجلوی ...

بله چیزی رو مهر کردن که به اسمیکیدیگه هست قانونی چیزی به عنوان مهر به خانوم نمیرسه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
که وقتی مادره مرررد ، بچه های دیگه بعنوان ارث بخورن اموال خنگول روشوهر منم میخواس خونه رو بزنه به نا ...

خیلی سخته یکی دیگه زحمت بکشه در آخر کس دیگه استفاده کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

میگه مهریه منه مطمئنی سندش برا اسی نیس؟ اگه سند باشه میفروشه راحت

میگه به اسم مادرشوهره است

اگه سند به اسم اون باشه دیگه نمیشه کاریش کرد

خیلی از مردا برای در رفتن از مهریه، همه اموال رو میزنن به اسم مامانشون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم میخواستم بپرسم. اسی گله نمیکنی چرا ب تام مادرشه؟ از اینده کسی خبر نداره

چند بار گفتم دیدم بدش اومد منم هیچی نگفتم خودمو بیخودی بده میکنم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

وای ببخشید من نمیتونم درک کنم. ندیدیم ازین چیزا. اصصصلا نمیفهمم چجوری میشه اخه. و بنظرمون ادنای درست ...

کی از اقوام خدابیامرزمون هم همین غلط رو میکرد

الان هیچی برای همسرش نمونده :)