2777
2789
عنوان

شوهرم نمی دونه خونه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 57 پست
میگه پس ب چ دردی میخوری وقتی نتونی برام بچه بیاری ..منم میگم باشه بدرد نمیخورم بزار برم دوباره میگه ...

با خودشم مشکل داره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان اصلا چیزی رو رونکنی جلوش اونقدرم خیال جمع رفتار نکن بذار فکر کنه ناراحتی ولی به هیچ وجه لو نده اینکه میگه پشتت به کی گرمه و اینا بازیه میخواد تو تنگنا بذارتت که هرچی هست و نیست بگی

منم ادمم غرور هر ماه دعوا راه میندازه هزارتا حرف زشت میزنه چطوری درمان ادامه بدم امپول بزنم داغون ش ...

اصلا بهش نگو   بعدم چند روز برو خونه بابات و یا اشنا بعد بگو کرایه کردم بیا بشین  نذار اصلا متوجه بشه وقتی اینقدر بی ادب بعدم میگه پولش رو کیا بهت دادن  

میگه پس ب چ دردی میخوری وقتی نتونی برام بچه بیاری ..منم میگم باشه بدرد نمیخورم بزار برم دوباره میگه ...

دختر تو تازه عروسی کردی چرا ب خودتون وقت نمیدی علم پیشرفت کرده حتی اگر ذخیره تخمدان هم نداشته باشی میتونی اهدایی بگیری

اصلا خونه رو لو نده. چرا فکرنمیکنه برمیگردی پیش خانوادت؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
الان تو این دوره نازایی معنا نداره چرا درمان رو ادامه نمیدید؟

چرا عزیزم نازایی هست. درمان ها سخت طولانی و پرهزینن و فقط ۳۰درصد شانس دارن.خیلیا نتیجه نمیگیرن و بعد از چندین بار طی کردن مسیر درمان شکست میخورن و اونوقته که اجازه جنین اهدایی اونم به سختی داده میشه.گاهی اونم جواب نمیده و میرن سراغ رحم اجاره که حدود۴۰۰میلیونه. کل این پروسه ها بیشتراز ۱۰سال طول میکشه.آدم مگه چقدر جون داره.من که خسته شدم. تازه اگه مشکل ازخانم باشه اقا همراهی نمیکنه تو این مسیر

دردم از یار است و درمان نیز هم
اصلا خونه رو لو نده. چرا فکرنمیکنه برمیگردی پیش خانوادت؟

چون خانواده ای درکار نیست پدر مادرم فوت شدن

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

هردفعه میگه چیههه خیلیی راحتی انگار خیالت راحته ..می دونی حس می کنم شک کرده خدانکرده با کسی هستم

اسی اتفاقا جوری رفتار کن که انگار قراره آواره شی 

بگو نمیدونم چه غلطی میکنم . نهایتش مردنه

هم شک نکنه . هم سر طلاق دبه نکنه که بگه از مهریه بگذری یا اذیتت کنه که یه پولی هم بهش بدی برای خلاصی 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حواست رو جمع کن چیزی نگو .

فعلا خودت رو به ناراحتی بزن ولی بگو خدا بزرگه .

اینجوری مهربون میشه میگه بیا بریم دنبال درمان بعد برای هزینه ها میگه خب خونه رو بفروش گلم تا از چنگت دربیاره.

فعلا نقش بازی کن .

اگر پدرت بازنشسته هست بعدش برو حقوقش رو دربیار خونه هم که داری فعلا میگذرونی.

تو بعضی نشدن ها حکن هست خیلی تلخه ولی واقعیته