الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی چیزی بگم من با یکیشون دارم حرف میزنم بخدا زمین تا اسمون با مردای ایرانی فرق دارند. مسلمان واقعی او ...
حرف میزنی؟ زندگی با صحبت هزاری فرق داره ها. شاهنامه اخرش خوشه عزیزم ...من هم مرد ایرانی خوب کم ندیدم شکر خدا اطرافم زیاده ..اونی که خدا رو همه جوره قبول داره همه جا مراقب رفتارش هست. اتفاقا مسلمون واقعی اونبه که خوشی همسرش برلش همیشه اولویته نه خوشی خودش.
یعنی چه؟ مگه برات خرج نمیکنه. علتش همینه که گفتم باور ناخوداگاهت فقره عزیزم
نه اونقدر که باید خرج نمیکنه. خرج خونه و بچه رو میده ولی پولی به من نمیده. همش میگه ندارم. ربطی به ناخودآگاه من نداره. با آدم خسیس زندگی نکردید که بدونی نمیشه ازش پول گرفت. این چیزا بیخوده. خواهرهای من هم تو خونه همون پدر بزرگ شدن با همون شرایط. ولی با اینکه همسراشون نصف نصف همسر من پول ندارن ولی همیشه در حال خرید کردن و ... هستن.
طبق شنیده ها بله مردهای کشورهای دیگه بهترن بعدم تو همین سایت مشخصه مردهای ایرانی چه موجودات عجیبی آن ...
باید تو زندگی دستتون بیاد عززیز من با حرف و حدیث میخوان کرد مسلمون رو خراب کنن. به اینجا نگاه نکن میان از چهار تا نامرد میگن که زندگی رو به خانمشون جهنم کرده اصل زندگی خونواده های خودمونه که داریم از نزدیک لمس میکنیم...