2777
2789
عنوان

قبول دارید بدبخت زاده همیشه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 64 پست
ای بابا عزیزم تو ایران با مردهای ایرانی کی از ازدواج شانس آورده ما دومیش باشیم البته هستن اما انگشت ...

میشه اینپ گزارش بزنید ابروم میره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17302454/بستنی-فروش-عوضی-من-دوسش-داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برعکس درصد زیادی از حرص اون نداریه میرن پولدار میشن

یا از اینکه مادر پدرشون زندگی بدون عشقی داشتن میرن عشقشونو پیدا می کنن و به هیچ وجه ازداج سنتی نمی‌کنن

بعدم پدر و مادر خودمون مگه چقد پولدار بودن یا سواد داشتنوالا من پول نداشتم کتاب بخرم تو دانشکدهپیاده ...

ینی امکان داره این زنجیره یه جا قطع بشه ؟؟

بحث ازدواج چطور ؟؟؟؟

نه برعکس درصد زیادی از حرص اون نداریه میرن پولدار میشنیا از اینکه مادر پدرشون زندگی بدون عشقی داشتن ...

اره منم دیدم کسی ک تو رفاه بوده بزرگ ک شده فقط گند زده ب پولای باباش و نشسته عقب

بی عرضه و بی فکر البته نه همه

ای بابا عزیزم تو ایران با مردهای ایرانی کی از ازدواج شانس آورده ما دومیش باشیم البته هستن اما انگشت ...

مردای کشورای دیگه زیر پای زن فرش قرمز میندازن ؟؟ چه جرفیه زودی میبندین به ایران و ایرانی .خوب و بد همه جا هست

با کمال احترام خیر. بنظرم ادم اگه بتونه الگوی فکری و باورهای قلبی که از خانواده داره تغییر بده زندگیش تغییر میکنه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من هیچوقت تو زندگی خوشبخت نبودم. نه خونه پدرم نه خونه همسرم. خدا رو شکر که سلامتی دارم و بچم هم سالمه. ناشکری نمیکنم منظورم از نظر مالی و عشق و این چیزاس. پدرم وضع مالی خوبی نداشت ولی خسیس نبود بنده خدا تلاش میکرد. الان شوهر کردم پولدار ولی من زیر خط فقرم. خودم تو خونه کار میکنم ولی خب درامدی زیاد ندارم. همیشه لنگم. ولی شوهرم خیلی تو رفاهه. انگار که کسی که از اول نداشته هیچوقت نباید داشته باشه

قبول دارم

ولی بودن ادمای که خودشون تا چند صد سال نسلشون بیمه کرده.

یکی بود مادر نداشت بابا هم معتاد

الان دکتر دندان شده 

راحت تا ۱۰۰ سال خودش و خانوادش بیمه میکنه.

کلی زمین و ماشبن

مردای کشورای دیگه زیر پای زن فرش قرمز میندازن ؟؟ چه جرفیه زودی میبندین به ایران و ایرانی .خوب و بد ه ...

ی چیزی بگم من با یکیشون دارم حرف میزنم بخدا زمین تا اسمون با مردای ایرانی فرق دارند. مسلمان واقعی اونا هستن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.