2777
2789
عنوان

قبول دارید بدبخت زاده همیشه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 64 پست
مقصرش شاید خودتیهرچی رسید دستت خرج کنبرای بچه هات بخواه ک خرج کنههر فصل لباس بخواه و...مگه میشه خرج ...

یه بچه دارم. برای اون میخره. مشکلی نداره . بهنرین رستورانا میبره کافه های خوب میبره. البته باز هم به نطرم من کمه. دلم نمیخاد دحترم قانع بار بیاد که عادت کنه. ولی به من پول نمیده. همش میگه ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه دارم. برای اون میخره. مشکلی نداره . بهنرین رستورانا میبره کافه های خوب میبره. البته باز هم به ...

خودشو ببر لباس بخره

طلا بخواه 

ماشین بخواه

همینا هم خوبه دیگه 

والا ما دو نفر کار می‌کنیم هر ماه یبار هم بزور شاید بریم رستوران

به تلاش آدما بستگی داره یکی میشناسم پدرش کارگر بود ۱۰ تا بچه داره بزرگا همه بیکار علاف و طرز فکرشون مث شما بود فقط یکی از بچه ها رفت یه شهر بزرگ کار کرد کلی وام گرفت بیا ببین چی شده تمام معادلات بهم زد 

به نظرم که 70درصد بدبختی تقصیر خودمونه و اجداد محترم 

پدر خودم خیلی عاشق فامیلاش بود هرچی در میاورد میداد اونا ( حقوقش خیلی زیاد بود )

تهش اونا همه چی دارن ما هیچی 

یا پدرشوهرم یه باغ 5000متری داره با کاربری مسکونی یکی از اقوامش باغ رو گرفته 70 ساله داره ازش محصول جمع میکنه و پدرشوهرم جیک نمیزنه(ارث پدریش بوده نوزاد بوده پدرش میمیره اینا غصب کردن)

اون وقت بچه هاش برای خونه دار شدن به گوه خودشون غلطیدن 

اینا به نظرت تقصیر کیه 

خودشو ببر لباس بخرهطلا بخواه ماشین بخواههمینا هم خوبه دیگه والا ما دو نفر کار می‌کنیم هر ماه یبار هم ...

اصلا خواستن من براش مهم نیست. چند بار گفتم گفت من ندارم و نمیخرم. حتی گفتم یه ماشین به نام خودت بخر که من راحت باشم ولی گفت نه. در حالی که هر دفعه گوشی جدید ایفون بیاد باید جدیدش رو بخره‌. مدل موتور و ماشینش باید بالا باشه. همه فکر میکنن من نمیخام و نمیگم بهش ولی دیگه انقدر خواستم و توجه نکرده نگفتم. چقدر دیگه کوچیک بشم؟ خودش همیشه بهترین لباس و کفش رو میخره حتما باید مارک باشه ولی به من میگه برو بازار یه نفر هست دستفروشه شلوار داره از اون بخر. خودش هر ماه کلی پول داروی بدنسازی و باشگاه میده ولی به من نمیده برم باشگاه میگه برو پیاده روی کن. 

به نظرم که 70درصد بدبختی تقصیر خودمونه و اجداد محترم پدر خودم خیلی عاشق فامیلاش بود هرچی در میاورد م ...

تقصیر خودش 

منم خیلی از رفتارهایی که پدر مادرم دارن رو ندارم 

مثلا یکیش اینکه بایام ادمای همش دنبال اینه د.ادنارو راصی نگه دارع یا خوشحالمون کنه یا بهشون محبت کنه .ولی من اصلاااااا ایتطوری نیستم

اره کشورهای دیگه مرد خوب زیاد دارن

چقدر برای این طرز فکر متاسفم...یعنی شما اطرافتون مرد خوب نیست یا ندیدین که این فکر رو می کنید؟ یا با این نی نی سایت مقایسه می کنید؟