2777
2789
عنوان

چطوری به ماه سفر کردن در حالی که در تمام کتب آسمانی گفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 128 پست

مگه ما مفسر هستیم یا درسشو خوندیم که بیایم دراین مورد نظر بدیم 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

همیشه یه تو جیح پیدا میکنن مثلا تحقیقات ثابت کرده انسانها چند دسته بودن مثل میمونها که انواع مختلف دارن و انسانهای امروز از نسل یکی از انواع انسانهای اولیه ان درحالی که در کتب اسمانی میگن همه از ادم و حوا ان حالا برین ببینین چطور اینو توجیح کردن برگاتون میریزه😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی تو داستان های بچگیمون هم بود یکی بود یکی نبود زیر گنبد آسمان هیچکس جز خدا نبود

حق داری چون چنین چیزی نیست 

بعد از آخرین پیامبر رفت و آمد به آسمان توسط ملائکه و ستاره ها بسته شد 

چون خبر میاوردن سوره جن رو بخون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس رد پا روی کره ماه پیدا کردن را لابد یکی رفته که پیدا کرده،واقعا عمدا داری سسشعر میگی بخندیم؟

يه سرچ بكنيد من خيلي وقت پيش در مورد همين موضوع مطلب خوندم دقيق يادم نيست ولي اون خانم اين حرفهارو از خودش در نيورده 

تو کتب اسمانی گفتن خورشید به دو زمین میچرخه تا گالیله قرن نوزده عکسش رو ثابت کرد

خوب این چه ربطی به قرآن داره 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

به ماه سفر نکردن. فقط فیلمش رو ساختن که براشون کاری نداره. بعدهم چندوقت پیش که سفر به فضا رو برای افراد پولدار انجام میدادن فقط میبردن تو جو زمین یه چرخی شون میدادن ؛ زمین رو از بالا میدیدن و بعد می اومدن پایین. اصلا از به قول شما گنبد کسی رد نمیشه

تو کتب اسمانی گفتن خورشید به دو زمین میچرخه تا گالیله قرن نوزده عکسش رو ثابت کرد

خورشید دور زمین میچرخه رو نشنیده بودم. کودوم آیه؟ من فقط شنیده بودم توی قرآن گفته شده که خورشید در مدار معینی در حرکت  است. که از نظر علمی  درسته چون خورشید هم حرکت میکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

پس رد پا روی کره ماه پیدا کردن را لابد یکی رفته که پیدا کرده،واقعا عمدا داری سسشعر میگی بخندیم؟

سفر به ماه دروغ بزرگی بود که بعدا خودشونم اعتراف کردن

اصلا از نظر علم الان بشر چنین چیزی امکان نداره

توضیح دادم دوست داشتی. بخون، دوست عزیز

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
به ماه سفر نکردن. فقط فیلمش رو ساختن که براشون کاری نداره. بعدهم چندوقت پیش که سفر به فضا رو برای اف ...

اووو چه جالب 

اینجا یه خانمی بود به این جور چیزا خیلی آگاهی داشت  و ایشون هم با دلیل میگفت اصلا نتونستن زمین رو رد کنن