2777
2789
عنوان

چطوری به ماه سفر کردن در حالی که در تمام کتب آسمانی گفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن پروردگاری که زمین را برای شما بستری گسترده و آسمان را سقفی برافراشته قرار داد و از آسمان، آبی [ما ...

فقط اعتماد به نفسی که درمورد حرفای خداوند دارن

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یعنی دانشمندان همه دروغ میگن؟

توی ماه اکسیژن نیست

توی فیلمی که از رفتن به ماه گرفتن،پرچم آمریکا رو زدن و پرچم داره تکون میخوره،،،،با کدوم جو؟با کدوم باد؟

رد پای آرمسترانگ روی ماه با کف کفشش فرق داره

و خیلی شواهد دیگه پیدا کردن که این سفر یه دروغ بزرگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حتی تو داستان های بچگیمون هم بود یکی بود یکی نبود زیر گنبد آسمان هیچکس جز خدا نبود

زیر گنبد کبود 

منظور آسمانه 

حتی عبارتهای ساده هم باید براتون معنی کنن 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام