2777
2789
عنوان

چطوری به ماه سفر کردن در حالی که در تمام کتب آسمانی گفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دقیق گنبدشو نمیدونیم کجاست اونام فرضا نرفتن خود گنبد همچین میگی گنبد انگار میشناسی و ملک اجدادیتن

آدمیزاده دیگه نادان وپر ادعا🤣

حتی خودمم حالا قصد توهین ب کسی رو نداشتم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن پروردگاری که زمین را برای شما بستری گسترده و آسمان را سقفی برافراشته قرار داد و از آسمان، آبی [مانند برف و باران] نازل کرد و به وسیله آن از میوه های گوناگون، رزق و روزی برای شما بیرون آورد؛ پس برای خدا شریکان و همتایانی قرار ندهید در حالی که می دانید [برای خدا در آفریدن و روزی دادن، شریک و همتایی وجود ندارد].

ممعنی آیه 22 

کم هرچیزی به ذهنتون خطور میکنه مطرح کنین 

یکم از اون مغزتون استفاده کنین و فکر کنین 

بشر ساخته همون خداست هیچوقت از خدا بالاتر نیست و نمیتونه حرف های خدارو رد کنه 

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     

اسی من با حرف شما موافقم ولی در جای دیگه هم به گردش خورشید و کروی بودنش اشاره شده،در کل قرآن کتاب پر رمز و رازی هستش و اصلا نمیشه بگی دقیقا منظورش چی بوده،تفسیر قرآن کار انسانهاست و‌ شاید این تفسیر اشتباه و برداشت شخصی باشه،در کل من هرچی بیشتر قرآن رو خوندم اطلاعات و برداشتم بیشتر شده و از اونور بیشتر فهمیدم هیچی ازش نمیفهمم اما اینو مطمئنم زمین تخت نیست

بلندترین فریاد من سکوت من است...
آیهٔ ۲۲ سورهٔ بقره به این صورت است:این آیه منظورتونه؟اینکه در مورد گنبد چیزی ننوشته ،بعد هم این آیه ...

یه چیزی یه جا شنیده بدون تحقیق اومده گفته ولش کن

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     
آن پروردگاری که زمین را برای شما بستری گسترده و آسمان را سقفی برافراشته قرار داد و از آسمان، آبی [ما ...

ترجمه من آسمان برای شما سر پناهی هست، ترجمه شده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد