2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشه دقیقا..بستری مه بد نیست

شش روز تب داشت بعد سرفه اومد بعدبالا آورد الآنم دلش دردمیکنع اسهال میره 

رفتیم بیمارستان پیامبران هزینش۶۰میلیونه بعدم ۱۰روزه آموکسی کلاو میخوره  ده روز آنتی بیوتیک برای بچه سه ساله زیاده خیلی میترسم

شش روز تب داشت بعد سرفه اومد بعدبالا آورد الآنم دلش دردمیکنع اسهال میره رفتیم بیمارستان پیامبران هزی ...

بیمه نیستی؟

پسر منم زیاد اینطوری میشه با دارو گیاهی خوب میشه اصلا انتی بیتوتیک نمیدم

تبش پایین نمیاد؟دختر منم پارسال اونجوری بود دکتر بستری نوشته بود ولی حیفم می اومد بست یش کنن به خاطر ...

تب قطع شده الان اسهال شده اکربدونی چقدر دکتر بردیمش اونام گفته بودن دوسه روز دیگ خوب نشد بیارید دوسه روز گذشته

بیمه نیستی؟پسر منم زیاد اینطوری میشه با دارو گیاهی خوب میشه اصلا انتی بیتوتیک نمیدم

بیمه تامین اجتماعی ده درصد کم می‌کنه

منم اهل دارونیستم ولی سرفه هاش شدید بود بعد خیلی دکتربردم همه گفتن باید آموکسی کلاو بخوره می‌ریزه توریش

چه شهری هستی

برای تبش تند تند اب سیب بده..

برای تقویت ایمنی و سرفه هاش سینه و پشت و گلوش رو حسابی با روغن زیتون چرب کن و‌ماساژ بده روزی دو‌سری..

برای دل درد و اسهاش  عرق نعنا با سرنگ بده..