الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ترجیح میدم یه کار پاره وقت راحت داشته باشم برا ما خانوما کارای ارایشگری هست که میتونیم برا خودمون ...
سخت نیست هم درس بخونی هم خونه داری ؟ ا پسش بر میای؟
من الان تو دوران نامزدیم احتمالا امسال یا اول سال جدید مراسم عروسی اینا بگیریم اما میگه خونه بابات بمون درست رو بخون چون هم خونه بابام ب دانشگاه نزدیک تره هم شغلش یجوریع اکثر مواقع خونه نیست مخصوصا شبا.(لازم ب ذکره که من از خونه داری هیچی نمیدونم غذا هم بلد نیستم)
نه بابا نترس چیزی نمیشه مامان من افسردگی شدید داشت و با حالتای جسمی شدید مثل لرزش دست و اضطراب زیاد ...
من وسواس شدید دارم مخصوصا وسواس به بیماری برا من تا حدودی ارثیه از بچگی عجیب غریب بودم حالا که بماند دوری از خواهرم و خیانت پدرم رو هم رفته تر زد بهم والا به این خوشی الکی دلم خوشه
باریکلا بهت خیلی از همکلاسیای من که رشتشون یه چیز دیگه بود همون ترم اول و دوم تغییر رشته دادن نتونست ...
منم کلاسای بیرونش رو رفتم ک یکم دارم بهتر میفهممش حالا بهایابی این ترم نزاشتم برا لحطه اخر دارم میخونم یکم یکم 🥲میانه ۲ هم این ترم دارم بنظر سخت نمیاد ولی پیچیدست