2777
2789

خاله شوهرم با پسرش و مادرشوهرم سه تایی از شهرستان اومدن خونمون، چندروز خونمون بودن، من شب اول جای مردها رو انداختم تو سالن و جای خانمها تو اتاق خواب... شب خوابیدن صبح ک بیدار شدن، خاله شوهرم گف امشب دیگه شمادوتا برید تو اتاق (منظورش من و شوهرم بود) ما تو سالن میخوابیم، منم گفتم نه حالا فرقی نداره هرجا شما راحتید بخوابید

رفتار من و شوهرم جلوشون سرسنگین بودیم باهم،شوهرم خیلی عوض میشه جلوی فامیل و خانوادش سرد میشه بامن... خالش هی میگفت چرا شوهرتو بوس نکردی چرا ازبیرون اومدنرفتی بغلش کنی، رفتیم بیرون میگف چرا دست همو نگرفتین... خلاصه عصبی شده بودم از اینکه حریم شخصی رو رعایت نمیکرد و هی به خنده حرفشو میزد،  ب نظرتون چ رفتاری باید نشون داداینجور وقتا؟؟مخصوصااین که تو خونه ام بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ادم بدذاتی نیس

من از حرفاش حس بدی نگرفتم

چون حرف بدی نزده

مامان منم میخواد شوهرداری بهمون یاد بده همینا رو میگه😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شاید نگران روابطتون فک میکنه همیشع اینجورید به همه چی حساس نباشید

اخه کلا زوم کرده بود رو ما، هرچی میدید زود میگف چرا این کارو نکردی چرااون کارو نکردی