2777
2789
عنوان

از فکر خواستگارم از خواب پریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 65 پست
ممکنه یه مدت برا بدست آوردن دل اسی نماز بخونه روزه ام بگیره بعد ولش کنهموارد اینجوری زیاد بودن

اره. ولي من منظورم اين بود كه سخت و سفت باهاش صحبت كنه و بفهمونتش كه براش مهمه اين چيزا. 

وگرنه ممكنه گول بزنه. (منظورم حتما اين پسره نيستا. كلا منظورمه)

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من میشناسم طرف کل خانواده ش تحصیلکرده وثروتمندن

توی روستا از اول بودن

یکیشون هم مهاجرت کرد رشته اش پرستاری بود فک کنم

رفت المان

همه شون تهران درس خوندن 

بعد کلی باغ دارن

بنابراين برو ودرستو بخون حالا توکل بخدا

عجله نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیسنهاد نداشتنم که بهش ربطی نداره کسی تو دانشگاه نمیدونست من تعهدیمولی برای ازدواج یکی باید باشه شرا ...

ببخشید  یعنی چون میگفتین تعهدی هستین جور نمیشد؟

یعنی صرفا به خاطر همین موضوع بهم میخورد؟

من تا تخصص بگیرم ۳۵ سالم شده

عجله نکن مورد دلخواهت میاد زوده بخدا الان

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ای بابا عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باشه برای دخترایی که فرهنگیان تازه میخونن بهترین خواستگارا ردیفه اونوقت تو اینجوری میگی.!!!!

حیفه تو و موقعیتی که داری همچین ازدواجی کنی 

کسی هم لول خودت  جور میشه برات سنت زیاد نیست که 

حیف تو که معتقدی یه بی نماز بیروزه بیاری تو زندگیت، کسی که نماز خون نیست زندگی رو بی برکت میکنه ردش کن بره