2777
2789
عنوان

از فکر خواستگارم از خواب پریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 65 پست
کجاش غیر قابل باور بود

عزیزم من رفتم مسافرت اومدم‌دیدم‌روسینم اندازه نخودقرمز یکم‌روش سفیدبود مثل جوش مانندفشارش دادم ازداخل کبود شد اما الان ۴روزهمونجوریه قرمز نه درد داره نه خارش چندتاجوش مثل اونم ریز زده سینم هرروز جوشابیشترمیشه

بنظرت چیه

دست زدم‌زیرش توده ای حس نکردم ی جورحباب مانند

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو چ نظر دودلی قیافه یا موقعیت شغلی؟ی چیزی بهت بگم من نمیخوام الکی شلوغش کنم ولی از نظر تحصیلی و ...

خیلی لاغره من لاغر دوست ندارم

موقعیت شغلیشم اونقدرا به دلم نیست من خیلی دوس داشتم همسر آیندمم پزشک باشه

بعدم رفتاراش با وقار نیستن نه اینکه بدبخت جفتک بارو بندازه نه😂 ولی من خوشم میومد خیلی سر و سنگین و باوقار باشه 

از نظر اعتقادیم من نماز میخونم اون نه من روزه میگیرم اون نه

من فكر ميكنم كه يكم بهش زمان بده و زير نظر خانواده ها باهم اشنا بشيد. شايد جنتلمن بازياشو ديدي. اخلا ...

اتفاقا حرفت منطقیه نماز یه نماز نیست فقط، روسری یه روسری نیست فقط، پشتش یه سبک زندگیه

چه ربطی داره به تعهدی بودنت ابن موضوع پیشنهاد نداشتن تو دانشگاه ؟

آخه منم تعهدیم ورودی بهمن

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

من فكر ميكنم كه يكم بهش زمان بده و زير نظر خانواده ها باهم اشنا بشيد. شايد جنتلمن بازياشو ديدي. اخلا ...

بله مسئله ی اعتقادی که دلیل بر بد بودن طرف نیست ولی من دوست داشتم مثل هم باشیم تو این مورد

چه ربطی داره به تعهدی بودنت ابن موضوع پیشنهاد نداشتن تو دانشگاه ؟آخه منم تعهدیم ورودی بهمن

پیسنهاد نداشتنم که بهش ربطی نداره کسی تو دانشگاه نمیدونست من تعهدیم

ولی برای ازدواج یکی باید باشه شرایط تورو قبول کنه

بله مسئله ی اعتقادی که دلیل بر بد بودن طرف نیست ولی من دوست داشتم مثل هم باشیم تو این مورد

من بازم اينجا نظر شخصيمو ميگم:تا حالا بهترين خواستگارا رو داشتم. از همه نظر عاالي. ولي وقتي فهميدم اهل نماز و روزه نبودن بي برو برگشت رد كردم. 

ديگه حتي موقعيت هاي ديگشون هم واسم مهم نبوده. ترسِ بي شوهري هم نكردم. 

ولي اگه ميبيني دلت باهاشه و با شرايطاش اوكي هستي،درمورد مسئله اعتقاديت بهش بگو تو ميخوايي بخونه نماز و روزه بگيره. شايد به راه اومد. در غير اين صورت من جات بودم جواب رد ميدادم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

پیسنهاد نداشتنم که بهش ربطی نداره کسی تو دانشگاه نمیدونست من تعهدیمولی برای ازدواج یکی باید باشه شرا ...

اها اره راست میگی منم خیلی تو این فکرم طرف باید اوکی باشه 

موفق باشی خانم دکتر قشنگم 

عجله نکن تو هنوز کلی راه داری برای ازدواجت زوده 

۴ سال دیگه میتونی تخصص شرکت کنی اون زمان خیلییییییی پیشنهادات خفنی بهت میشه  به نظرم زوده عجله نکن 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

جوابش کن تا خودشو به کشتن نداده🤣

چیزی که من فهمیدم اینه که داری به پایین تر از خودت رضایت میدی

چون ترس از تنهایی و مجرد موتدن داری

بنظرت مجردی بهتر از این ازدواج نیست؟

مطمئن باش بخاطر پزشک بودنت ذوق داره بیکار بودی جور دیگه ای بود