2777
2789
عنوان

نمی‌دونم دخترمو نگه داره یا بدم ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه خودخواهم ولی تصمیمم بیشتر به نگه دلشتنشه دخترمم گریه میکنه میگه مامان تو قلب منی نزار ب ...

واقعا خوش بحالتون با این خصوصیاتتون.. یه بچه تا ازدواج نکرده ب وجود مادرش نیاز داره.. شبا چجوری راحت میتونی بخابی وقتی نمیدونی اون روشو کشیده نکشیده.. تنهایی چه بلایی سرش میاد نمیاد.. گشنه میشه کی دسش یه لقمه غذا میده.. حسرت مادر داشتنو چرا رو دل بچت میزاری..  فک میکنی خونواده پدریش مث یه مادر میتونن بزرگش کنن؟؟ معلومه ک..نه فقط بهش نمیرسن بلکه شک نکن اذیتشم میکنن.. اصن موندم چجوری میشه روی یکی مثل شما اسم مادر گذاشت!! ناراحت نشیا ولی واقعیته.. من اگه همین الان بیدارم صرفا خونمون سرده بخاطر بچم نخابیدم ک سرما نخوره و مرتب روشو میکشم.. خودمم افتضاح خابم میاد ولی چون اون راحت نخابیده منم نمیتونم بخابم.. قابل توجهت منم پشت آزمون وکالتم ولی چون اگه بشینم پای کتاب بچم تنها میمونه و حوصلش سر میره.. بخاطر تنهایی بچم قیدشو فعلا زدم.

واقعا خوش بحالتون با این خصوصیاتتون.. یه بچه تا ازدواج نکرده ب وجود مادرش نیاز داره.. شبا چجوری راحت ...

میدونم که خودخواهم گفتم اولش 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
همرو توضیح دادم که اومده بهم گفته ولی از باباش میترسه از بس کتک زده منو فکر میکنه اگه بگه اونم میزنه

بچتو کتک میزنه باباش 

پسرعمه ش دس ب جای خصوصیش میزنه 

بعد شما ب فکر ادامه درسی؟؟!!! 

بعد بچتم اونقدر کوچیک نیس ک مانع درس خوندنت بشه 

نگهش دار زماناییکه درس داری یادش بده سرگرم شه تو خونه 

گاهیم بسپارش ب خاله و مامانبزرگش، گاهیم بعنوان تشکر براشون کادو بخر  بیشتر تشویق میشن نگهش دارن 

هزارتا راه هست فقط نفرستش نفرستش نفرستش 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
فیک

صد درصد.

حیوانم اینقدر بیشعور نیست که جلو چشمش به یکی تجاوز بشه بعد بگه میییدینم خیدخواهم... چه برسه به مادر. چیزی که واقعا وحشتناکه حضور افرادی با این خیالات بیمارگونه تو اجتماعه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.