_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 عنوان چه وایبی از من میگیری | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 101 پست اون حس و وایبی که همین الان گرفتی رو بنویس...(کاری به پروف و... نداشته باش فقط حستو بنویس)هیچ حسی هم نداشتی چیزی ننویس.. میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 دیروز | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 کسی که الان خوابش نمیبرد درست است میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 وای چه بی وایب دیگه وایب😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 کیوت اروم مهربون دل نازک عزیزممم مرسی میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4960 مرسییووو خواهشووو 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 2747 عزیزم نیاز به شناختن نیست... یه جورایی مثل حست به اولین نگاه به یه آدم رندومه... که حالا اینجا در قا ... عاخه واقعا حسم نمیاااادولی مثلا رو در رو ببینمت دقیقا میتونم بفهمم چجور آدمی هستی بدون اینکه حرف بزنی فقط ببینمت😁تاالان باهرکی برخورد کردم بهش گفتم تو اینجوری اونجوری یا ازم پرسیدن فلانی چجور آدمیه و توضیح دادم ۸۰درصدش درست بوده آواکادو سایت🥑
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 حس بد گرفتم باشه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 وایب دلیل نداره ک اخه فضولی؟ نباید همچین دلیلی داشته باشه... وایبتو عوض کن😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3787 اخه فضولی؟ نباید همچین دلیلی داشته باشه... وایبتو عوض کن😹 عجبا😂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 خواهشووو 😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 عاخه واقعا حسم نمیاااادولی مثلا رو در رو ببینمت دقیقا میتونم بفهمم چجور آدمی هستی بدون اینکه حرف بزن ... حالا الکی یه چیز بگو 😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 عجبا😂 والا😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 وایب میگیرم ازت ای جان چن تومنه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4862 😂 😹😹 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂