2777
2789
عنوان

دوست داشتید همچین بچه ای داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 46 پست
خب اگه چنین بچه ای داشتم که قطعا دوسش داشتم و بهش باز فرصت میدادم ایرادش پیدا میکردم.و اصلا شاید است ...

اخه من هنوز ارزو هام دوس دارم چرا باید برم سراغ کار دیگه که نمیخوامش

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من دلم میخواس قبول شم ولی یه بدبخت خنگم که هیچی برا خودش نداره

اولا که میتونی سال بعد شرکت کنی نشد دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی برو نشد شروع کن به یه حرفه ای یاد گرفتن و سر خودت گرم کن و توی اون رشته مدرکت رو بگیر

با افتخار چادری ام

وا خب قبول میشه دیگههمه که دفعات اول قبول نمیشنبچه من باشه حمایتش میکنم

اما دارم خسته میشم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اخه ربطش به بلغم چیه

سردی بدن باعث کندی ذهن

تحرک کم

ساده و زود باور بودن

بخاطر همین میگن زن باردار باید چیزای خوب بخوره..... 

بچه سالم و باهوش بدنیا بیاد

تغذیه خیلی مهمه

هم بارداری، هم دوره شیردهی

غذای سرد بدن را سست و بیحال میکنه

فدای سرش همینکه سلامت باشه و تلاش کنه کافیه

خودت میدونی هیچکس یه همچین بدبختی رو نمیخواد یه به درد نخور

اخه من هنوز ارزو هام دوس دارم چرا باید برم سراغ کار دیگه که نمیخوامش

همین کاری که دوست داری ادامه بده 

حالا یه بار توش شکست خوردی عیبی نداره زود نا امید نشو عزیزم درست میشه

انقدر هم به خودت تلقین نکن که خنگی و موفق نمیشی و نمیتونی

با خودت مهربون باش باور کنید دانشگاهها خبری نیس

اما ارزوهام چی تا کجا باید حملشون کنم خسته شدم گلم

سردی بدن باعث کندی ذهنتحرک کمساده و زود باور بودنبخاطر همین میگن زن باردار باید چیزای خوب بخوره..... ...

خب حالا مزاج من چیه فضول شدم

میگم تا حالا فکر کردی شاید خودم باشم مامانم همیشه میگه دوسم داره اما من دیگه خودم دوس ندارم حتی دلم ...

خب همین دیگه تو خودتو دوسنداری ک بتونی به بچت محبت کنی و حق اشتباه کردن بهش بدی 

ازبچت انتظار بهترین رونداشته باش هیچوقت

هرکسی تواناییاش مثل هم نیست مقایس نکن این وارد زندگی بشه ضربه های بزرگو اونجا میخوره باهمه اشتباهاتش دوسش داشته باش بذار زمین بخوره تاراه رفتنو یادبگیره بذار تجربه کنه سرزنشش نکن 

راهشو بالاخره پیدا میکنه

شما برای موفقیتش چکار کردی کلاس گرفتی براش تدریس خصوصی  میشه برای پیشرفتش باادمای موفق معاشرت میکنی چکار میکنی ک انتظاراتتم بالاس عزیزمن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
همین کاری که دوست داری ادامه بده حالا یه بار توش شکست خوردی عیبی نداره زود نا امید نشو عزیزم درست می ...

چون خنگم خیلی شکست خوردم تو هیچی موفق نمیشم حتی نمی تونم یه گواهینامه بگیرم امروزم که تصادف کردم

قد و وزن؟ دستتون گرم هست یا سرد

۱۶۴

۵۷یا۵۸

هیچکدوم متعادله مونده به دما در حالت عادی متعادلم