2777
2789
عنوان

دوست داشتید همچین بچه ای داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 46 پست
دانشگاهها فقط مدرک میدن و با یه دنیا حسرت مضاف و توقعات بالای دیگران تو رو به امون خدا رها میکنن.به ...

خب می رم ولی حداقل برم دانشگاه حسرت به دل نمونم برام کافیه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

حتما تقصیر منه که راه درست رو بهش نشون ندادم و کمکش نکردم اگه کسی لایق شماتت و سرزنش باشه اون منم

اما من تاپیک زدم و من اون بچه هستم که درموردش گفتم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم تا حالا فکر کردی شاید خودم باشم مامانم همیشه میگه دوسم داره اما من دیگه خودم دوس ندارم حتی دلم ...

اها حالا متوجه شدم تو ازطرف مامانت داری مینویسی اینارو 

ببین گلم اولا همه اشتباه میکنن اصولا بچه ها فک میکنن مامانشون نمیخوادش ولی یتار موازسرت کم بشه زمینوزمانو بهم میریزه

حالا ک انقد برات مهمه مادرتو ناامید نکنی پس معلومه دوسشداری 

و قطعا تلاش کنی موفق میشی من این پتانسیلو توی تو میبینم شک نکن فقط کافیه یه هدف برای خودت مشخص کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب همین دیگه تو خودتو دوسنداری ک بتونی به بچت محبت کنی و حق اشتباه کردن بهش بدی ازبچت انتظار بهترین ...

من اون بچه هستم و بچه ای ندارم

۱۶۴۵۷یا۵۸هیچکدوم متعادله مونده به دما در حالت عادی متعادلم

طبعتون سوداست

لاغر و بلند

سردی نخورین

تا چهل روز

نان سبوس دار

روغن زیتون، دنبه، کنجد، زرد گاوی

نمک کوه

آب فاتر بخورین

هر کدامش نفهمیدید برنید گوگل

نورهدبزنید داخل حمام، پنج دقبه بمونه بعد بشورید

نوره زرنیخ دار، زرد رنگ، با بوی بدبخر

چون اسانس دارها بدرد نمیخورن

ای بابا که پوستتو بکنن تهش یه مدرک بزارن کف دستت.چی بگم

میدونی من برا همین مدرک چی میکشم دلم میخواد بمیرم و نباشم حق هیچکس نبود من اینطور شم

چون خنگم خیلی شکست خوردم تو هیچی موفق نمیشم حتی نمی تونم یه گواهینامه بگیرم امروزم که تصادف کردم

تلاشتو بکن بابا میشه  

با یه آقا بنویس برو آموزش ببین 

اکثرا هم کنکور سال اول قبول نویشن 

طبعتون سوداستلاغر و بلندسردی نخورینتا چهل روزنان سبوس دارروغن زیتون، دنبه، کنجد، زرد گاوینمک کوهآب ف ...

من اگه اینا بخورم کلا میمیرم خیلی بدغذام اینا بوشون هم هم حالم بد میکنه چیز دیگه ای نیس

اها حالا متوجه شدم تو ازطرف مامانت داری مینویسی اینارو ببین گلم اولا همه اشتباه میکنن اصولا بچه ها ف ...

ای ماش نبودم از اول دارم همه چی رو

تلاشتو بکن بابا میشه با یه آقا بنویس برو آموزش ببین اکثرا هم کنکور سال اول قبول نویشن

اما قرار نبود اینطور شه حتما خیلی ناراحتن که بچه ای مثل من دارن

دریته مال غلبه سودا هستبا مرور بدتر میشیاکه رعایت نکنیوسواس و نوشخوار ذهنی هم میاری

ولی بهم گفتن صفرا هم دارم

ای ماش نبودم از اول دارم همه چی رو

برو بخواب حالت بهترشد بعدا فکری میکنی الان فکرت بهم ریخته پرتوپلا میگی

ناراحتی ادم نمیتونه حرفای خوب بزنه و هورمونات بهم میریزه بدتر چرتو پرت میگی خودتو تخریب میکنی

الان هیچی نگو نه بما نه بخودت فقط برو بخواب به هیچی قک نکن زندگیو استپ بزن تافردا

بحرفم گوش کن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲