فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگو گلم حتما طبعش بلغم هست یا غلبه بلغمهقد و وزنش بگو بهت بگم طبعش چیهراهکار بدم
صفرا و سودا باهامه قبلا رفتم دکتر
۱۶۴
۵۷
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
میگم تا حالا فکر کردی شاید خودم باشم مامانم همیشه میگه دوسم داره اما من دیگه خودم دوس ندارم حتی دلم برا وقتی که داشتم خودم میکشتم تنگ شده چون الان دیگه نمی تونم خودم بکشم
اینها دلیل بر بی عرضگی نیست اون فقط راهش پیدا نکرده حالا دیدم هر کی کنکور قبول شده شاه شده
خب من دلم میخواس قبول شم ولی یه بدبخت خنگم که هیچی برا خودش نداره