2777
2789
عنوان

درمورد پسری که گواهی بکارت میخواد نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 70 پست
آفرین عاقلانه اش همینه پسر هم دقیقا باید مثل شما عمل کنه اما وقتی آدم احساساتی باشی و با وجود شک بس ...

شما حرف منو متوجه نمیشی،آدمی که بهت شک داره نمیتونه عاشقت باشه اوکی عزیزم؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یعنی شما میگید بره لنگاشو باز کنه یکی نگاه کنه که ثابت کنه پاکه؟! میگید اینجوری خودشو اثبات کنه؟! بع ...

یکم اروم عزیز دعوا که نداریم طرز فکر من اینه ، ولی دخترای الان با گذشته خیلی فرق دارن اینو نمیشه انکار کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حرف منو متوجه نمیشی،آدمی که بهت شک داره نمیتونه عاشقت باشه اوکی عزیزم؟

مثال میزنم

من عاشق و دلباخته شوهرم هستم 

یه سری نشانه‌ها ازش میبینم که حس میکنم خیانت می‌کنه

و این شک مثل خوره میفته جونم

شما میتونی عشق من رو زیر سوال ببری؟ واقعا عاشقش نبودم که شک کردم؟ اصلا شکم غلط باشه ها ولی به هر حال یه چیزهایی حس کردم که شکنجم میده. شوهرم هرچی قسم و آیه بیاره هم شکم برطرف نمیشه. از اون طرف دوستش هم دارم نمبخوام زندگیم رو از دست بدم! فقط می‌خوام با مدرک بهم ثابت کنه اینطور نیست! خدا خدا میکنم بهم ثابت کنه اشتباه بوده شکم

البته این مثال با قصه استارتر یه فرقی داره

اینا هنوز ازدواج نکردن 

پس برای هردوشون بهتره رابطه رو تموم کنن 

شروع رابطه ای که اولش شک داره به درد نمیخوره 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یکم اروم عزیز دعوا که نداریم طرز فکر من اینه ، ولی دخترای الان با گذشته خیلی فرق دارن اینو نمیشه انک ...

بله دخترای الان به حق و حقوق خودشون آگاهن و میدونن پاک بودن تو ذات و سیرت آدمه،رابطه ی جنسی هم فقط دخول نیست،حتی فقط از راه واژنم نیست ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مثال میزنممن عاشق و دلباخته شوهرم هستم یه سری نشانه‌ها ازش میبینم که حس میکنم خیانت می‌کنهو این شک م ...

عزیزم! شما با شک زندگیتو شروع نکردی،این فرق بزرگیه ...پارتنر استارتر به هیچ عنوان نمیتونه ادعای عاشقی کنه

عزیزم! شما با شک زندگیتو شروع نکردی،این فرق بزرگیه ...پارتنر استارتر به هیچ عنوان نمیتونه ادعای عاشق ...

مثال من ازدواج بود 

داستان استارتر رابطه

این دوتا هم با شک رابطه احساسی‌اشون رو شروع نکردن 

عاشق شده، بعدش شک کرده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بله دخترای الان به حق و حقوق خودشون آگاهن و میدونن پاک بودن تو ذات و سیرت آدمه،رابطه ی جنسی هم فقط د ...

بحث آگاهی نیست اون گذشته و فرهنگ ودخترایی که من ازش حرف میزنم حتی دوست پسر داشتن ی تابو محسوب میشد چه برسه به اینکه پاک بودن فقط در ذات و سیرت باشه ، البته موضوع تاپیک این نیست و طرز فکر منو شما زمین تا آسمون با هم فرق داره

بحث آگاهی نیست اون گذشته و فرهنگ ودخترایی که من ازش حرف میزنم حتی دوست پسر داشتن ی تابو محسوب میشد چ ...

یعنی شما میگید تو ذات و سیرت نیست؟یعنی هر کار دیگه ای بکنن فقط دخول نداشته باشن پاکن؟! رابطه جنسی فقط همون دخوله؟دیگه ما زن هستیم میدونیم اصلا میشه دخول نباشه ولی حتی ارضام صورت بگیره، من میگم این قضیه گواهی فقط گول زدن خودتونه و صددرصد که طرز فکرامون فرق میکنه و یه گواهی نمیتونه اثبات پاکی باشه

یعنی شما میگید تو ذات و سیرت نیست؟یعنی هر کار دیگه ای بکنن فقط دخول نداشته باشن پاکن؟! رابطه جنسی فق ...

نه شما منظور منو متوجه نشدی ،  من میگم پاکی فقططط ذات و سیرت نیست ، کسی که درخواست گواهی بکارت کرده حتما همون قسمت دخول براش مهمه خوب اگه عاشق همن و با این کار شک بر طرف میشه انجامش بدن تمام

سوال شما قلب هم دارید؟ :)

ببخشید شما چون قلب دارید عقل ندارید؟  آخه آدم سالم داشتن مشکلات روانی رو منطقی تلقی نمیکنه و به عنوان توجیه نمیاره اینجوری باشه قاتل و متجاوز و... هم منطقی هستن!

ضمنا تنها کسی که این فرد رو روانی خطاب کرده سرکارید اگه مشکل مشابه دارید به جای دراماتیک بازی با روانشناس صحبت کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.