2777
2789
عنوان

درمورد پسری که گواهی بکارت میخواد نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 70 پست

کات میکردم و بجای گریه خوشحال میشدم از اینکه با همچین آدم ذهن مریضی به هم زدم

هنوز هیچی نشده بهت شک داره دیگه فک کن برین سرخونه زندگی .

بدبختت میکنه با بی اعتمادیاش

قبلا اگه گواهی میخواستن هم برا خانواده میخواستن 

پسرا اکثرا میگفتن بخدا من بهت اعتماد دارم ولی خانوادم میخوان و رسم وفلانه .اینکه برگشته بهت گقته بین خودمون میمونه توهین خیلی بزرگیه .خودتو بخاطرش پیر نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۰ سال پیش وقتی نامزد کردم نه مادرشوهرم نه مادرم نه شوهرم هیچ کس به من نگفت باید گواهی بگیری ولی ...

خودتونم میگید ۲۰ سال پیش! اونموقع خیلی این چیزا بیشتر باب بود و ارزش و احترامی برا دختر قائل نمیشدن و خیلی خونواده ها علنا از دختر میخواستن،در صورتیکه مگه روابط جنسی فقط با دخول ممکنه؟یا فقط از دخول با واژن ممکنه؟انقدر هستن کسایی که بکارت دارن ولی قدرت کنترل مدفوعشونو ندارن ...این چیزا دلیلی بر اثبات پاک بودن نیست!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

فشار روانی روی زن چی؟ بعدم مگه روابط جنسی فقط با دخول ممکنه؟یا فقط از دخول با واژن ممکنه؟انقدر هستن ...

فقط میخوای یه چیزی بگی 

بابا یه لحظه جنسیت رو فراموش کن

یه عاشق یه حس خیلی قوی پیدا کرده که معشوقش قبلا با کسی رابطه جنسی کامل داشته و تا تهش باهم پیش رفتن

زن و مرد بودن مهم نیست 

هردو جنس دوست ندارن طرف مقابلشون قبل اونها با کس دیگه ای تا تهش رفته باشه

این عاشق نه میتونه این حس قوی و شک وحشتناک رو کنار بذاره، نه می‌تونه از خیر عشقش بگذره 

شرایط سختی نیست خداوکیلی ؟

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

فقط میخوای یه چیزی بگی بابا یه لحظه جنسیت رو فراموش کنیه عاشق یه حس خیلی قوی پیدا کرده که معشوقش قبل ...

اتفاقا شما یه چیزی همینجوری میگید وگرنه اونیکه هنوز به پارتنرش اعتماد هم نداره عاشق نیست عزیزم.

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وقتی میگه خودمم گواهی میدم وقتی از رابطه های قابلیت خبر دارهوقتی به خانواده نشون نمی ده و بخاطر رسم ...

کسیکه انقدر به طرفش شک دلره که حرفشو نمیتونه بدون مدرک بپذیره پس هنوز طرف مقابلشو نه دوست داره نه باور! ازدواج با چنین کسی اشتباه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اتفاقا شما یه چیزی همینجوری میگید وگرنه اونیکه هنوز به پارتنرش اعتماد هم نداره عاشق نیست عزیزم.

تاحالا نشده کوه اعتمادت فرو بریزه؟ و بعدش به همه چیز شک کنی؟

خودتونم میگید ۲۰ سال پیش! اونموقع خیلی این چیزا بیشتر باب بود و ارزش و احترامی برا دختر قائل نمیشدن ...

درسته ۲۰ سال پیش این درخواستا زیاد بود در صورتی واقعا دخترا اون موقع روابطی نداشتن ، ولی جای استارتر بودم این کارو میکردم تا شکی باقی نمونه البته اگه رابطشون جدی و برای ازدواجه

کسیکه انقدر به طرفش شک دلره که حرفشو نمیتونه بدون مدرک بپذیره پس هنوز طرف مقابلشو نه دوست داره نه با ...

دوست داشته اما بعدش چیزی دیده که اعتمادش به یک باره فرو ریخته 

موافقم این ازدواج اشتباهه 

چون هرکاری کنه این شک برطرف نمیشه و تو وجودش میمونه 

پسر عاقلی باشه خودش می‌ره پی زندگیش 

ولی وقتی احساس و عقل در تضاد هم قرار بگیرن مغز منفجر میشه و آدم قاطی می‌کنه 

وقتی به فروپاشی روانی می‌رسی آره به جورایی حق داری یه همچین حرفایی بزنی...یه لحظه فارغ از جنسیت نگاه ...

کچرا آدم باید با یا روانی ازدواج کنه؟ 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تنها چیزی که بهت میتونم بگم این یارو نه عاشقته نه یه ذره برات ارزش و احترام قائله و نه ذره ای بهت اعتماد داره،به هیچ عنوان به همچین شخصی فکرم نکن چه برسه ازدواج! کاملا واضح بهش بگو هر چی بین ما بود تمام شد

تاحالا نشده کوه اعتمادت فرو بریزه؟ و بعدش به همه چیز شک کنی؟

من ذره ای سر سوزنی به طرف مقابلم شک داشته باشم نمیتونم باهاش تو رابطه بمونم چه برسه ازدواج کنم!

من ذره ای سر سوزنی به طرف مقابلم شک داشته باشم نمیتونم باهاش تو رابطه بمونم چه برسه ازدواج کنم!

آفرین 

عاقلانه اش همینه 

پسر هم دقیقا باید مثل شما عمل کنه 

اما وقتی آدم احساساتی باشی و با وجود شک بسیار نتونی از خیر عشقت بگذری گیرپاچ می‌کنی 

میشی از اینجا مونده از اونجا رونده

بعد ملت بهت میگن روانی :)

درسته ۲۰ سال پیش این درخواستا زیاد بود در صورتی واقعا دخترا اون موقع روابطی نداشتن ، ولی جای استارتر ...

یعنی شما میگید بره لنگاشو باز کنه یکی نگاه کنه که ثابت کنه پاکه؟! میگید اینجوری خودشو اثبات کنه؟! بعدم دخترای اونموقع و الان نداره،در هر دوره ای هر کسی اختیار بدن خودشو داشته،بعدم اون پسری که فقط با برغاله نخوابیده بعد ننش براش زن میگیره میره خاستگاری چجوری پاکی خودشو اثبات میکنه؟