شامم کم خورو کلا بد غذاس ولی الان من ساعت ۱ شب حال ندارم
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
ما هم تازگیا 8 یا 8 و نیم غذا میخوریم آدم راحت میخوابه بعدش
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗
قبل خواب همیشه یه چیزی میدم بخوره بعد مسواک میزنه و میخوابیم. بعد مسواک فقط آب میخوره تا صبحانه. دو سه بار تا الان پیش اومده نصف شب بیدار شده و بهش گفتم بخواب صبح غذا میخوریم. همیشه قبل خواب اگه شام رو زود خورده باشه بهش میوه یا پنیر یا شیر میدم دیگه نصف شب گرسنه نیست.
با خوشحالی هرچی بخاد میدم فقط بگه چی میخاد بچم دوسال ونیمشه بشدت بی اشتهاس حرفم نمیزنه درحد چند کلمه
بچه منم بد غذاست اصلا نمیگه گرسنمه مگر واقعا گرسنش باشه
نگران نباشه جا داره به حرف بیاد
ب حرف دیگران هم توجه نکن
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسالشه.اگه کوچولو باشه که هیچ سیرش کن تاصبح بدخوابی نکنه.ولی بزرگتر باشه.به شدت من حساسم،سراین مسل ...
من۱۸سالمه و سال هاس اشتهام به غذاهایی که بدم میاد درست نشده الانم گشنمه ولی نمی تونم شامی که بدم میاد بخورم
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست