یک ماه پیش اینا بود فهمیدم شوهرم با ی دختر بچه مدرسه ای ۱۸ذساله رفته تو رابطه یعنی تلفنی حرف میزدن و یکی دوبار هم دیگری دیده بودم ولی چون دختر بچه بوده زیاد راحت نبوده و بیاد بیرونو اینا خودش اومد باهام صحبت کرد همه چیو گفت....حالا جدای همه چی من مجبور شدم بگذرم از شوهرم چون یک پسر دارم و نخواستم آسیب ببینه چون کلا رو هم زندگی بدی نداشتم عاشقانه ازدواج کرده بودیم پسرم تو آرامش بود ..سوالی که برام بوجود اومده اینه ما قبلا در هفته دو بار سه بار خیلی میشد ۴ بار رابطه داشتیم حتی وقتی که با اون دختره صحبت میکرد.ولی از اون وقتی که بخشیدمش هرشب از من رابطه میخواد یعنی هرشبا😐کچی مثلاً .برام سواله چرا اینجوری شده گفتم مطرح کنم ببینم شما چی میگین بنظرتون فازش چیه
نه درخواست دوستی نه تگ و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ، میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
همش همینو میگه همون اولم که فهمیدم همینو همش تکرار میکرد دختره رو عکسشو دیدم بخدا انقد زشت بود نمیدونم چرا مردان اینجورین حداقل نمیرم دنبال یکی سر تر از زنشون آدم انقد نسوزه
ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم :اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم که او خود را به بهایی اندک فروخته اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده،من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران... و این نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند... بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم :اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم که او خود را به بهایی اندک فروخته اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده،من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران... و این نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند... بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
عزیزم میدونم سخته من خودم وقتی فهمیدم یه چیزایی از شوهرم خیلی سخت بود رابطه باهاش ولی قول داد و اینا دیگه منم بی خیال شدم ولی الان تقریبا خیلی زیاد رابطه داریم من اذیت میشم ولی خودمو یه جور نشون میدم که تمایل دارم
حق داری عزیزم فراموش نشدنیه.شوهر من خیلی تلاش میکنه خودشو بچسبونه و همه چیو درست کنه حتی قرار گذاشته که انگار تازه باهم آشنا شدیم و از نو شروع کنیم و صحبتی از قبل نمیکنیم یعنی زندگیم شده فان ادای نامزدارو درمیاره 😐سم خالصه