2777
2789
عنوان

موفقیت خانم ها و واکنش مردها

120 بازدید | 16 پست

تو ایتستا یه پست بود که گفته بود مردا یه زن نجیب و آروم رو(که هیچ دستاوردی تو زندگیش نداشته) به صدتا زن موفق ترجیح میدن، و تمام آقایون هم تایید کرده بودن، چرا اینطورین؟ بعد همینا اگه برای مثال یه جراح خانم جواب سلامشونو بده پاهاشون سست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا ما واسه هیچ جراحی پاهامون سست نمیشه. یکی باشه به دلمون بشینه و اخلاق نرم و زبونی خوشی داشته باشه پاهامون سست میشه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

چون مردونگی از نگاه سنتی  اینطوری تعریف شده که مرد تامین کننده زن و بچه باشه.

و از اون طرف هم این تامین کنندگی این سود رو براشون داره که خانواده رو کنترل کنن.

وقتی یه زن خودش مستقل و موفقه و میتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون ، اون حس نیاز به اون شکلی که مردانگی (سنتی) توصیف میکنه رو بهشون نمیده و وحشت میکنن .

چون دیگه نمیتونن کنترلش کنن و خب فکر میکنن چون بهشون نیازی نداره ، ممکنه ترکشون کنه🙄

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
:/آخه

شاید الان خیلیا بگن مردا از زن موفق میترسن و نمیتونن تحت کنترلش بگیرن و خیلی از این حرفا. ولی باور کنید من به شخصه اصلا هیچ اهمیتی واسم نداره طرف مقابل مدرکش چیه، جایگاه شغلی و اجتماعیش چیه، کارمنده یا خانه داره. یکی باشه از نظر فکری یه پنجاه درصد شبیه هم باشیم کافیه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

هر چند اینستا ملاک و معیار نیست ولی این حرف تا حدی درسته.

در مورد توضیحش، حوصله توضیح ندارم جواب خانمها رو بخون هرچی بگیم حرف خودشون و قضاوت خودشون رو دارن توضیح فایده نداره

ربطی ب موفقیت 

عدم موفقیت نداره 

کسی ک اخلاق رفتار خوب داشته باشه درهر شرایطی میتونه زن خوب باشه  چ موفق باش چ نباش

این شخصیت اون خانم مهم  ن چیزا دیگ

چقدر من زن موفق میشناسم کسی اصلا نمیشناسش 

همچنان زن خوبی  هستن تو زندگی و برا شوهرش 

ربطی ب موفقیت عدم موفقیت نداره کسی ک اخلاق رفتار خوب داشته باشه درهر شرایطی میتونه زن خوب باشه چ مو ...

عزیزم حرفتون درسته و هم راجع به مردها صدق میکنه و هم زنها، ولی این افراد همه‌شون بخاطر عقاید کهنه‌شونه که همچین حرفی میزنن