2777
2789
مرسی عزیزم الان روزی چقدر میخونی؟

من الان میگرن دارم به شدت داره فشار میاره کلا این دکتر و اون دکترم. ولی تهش بتونم ۸ ساعت اینا بخونم چون سردرد بدی میگیرم. واقعا اگه سالمید قدر خودتونو بدونید بخونید. اینقدر دلم‌میخواست ۱۰، ۱۱ ساعت بخونم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی شروع کردی ؟ واقعا من از همه شنیدم استمرار خیلی مهمه البته تا حالا نداشتم دو استمرار داری ؟

از مهر

نه والا استمرار نداشتم

دفعه قبلی هم بخاطر اینچیزا نابود شدم باید آدم شم

دقیقااااا خب تو الکی حسرت ۱۱ ساعت درس میخوری تو همین ۸ ساعت با استمرار برو جلو

اخه میدونی من دوست دارم بیشتر تلاش کنم نمیشه

مثلا ۳ روز ۸ ساعت خوندم. خیلی با درد هم خونوم. بعد نشستگ غصه خوردم چرا نمیتونم اون ۸ رو بکنم ۹. بعد ناامید میشم اصلا انگیزم میره. ادمی که با درد درس بخونه کلا از همه چی زده میشه با نوافن زندم

ببین میدونستی اینا به ازای هر نمیدونم دقیق یه میلیون بازدید چقدررز پول میره تو جیبشون تو یوتیوب

الان پول حلال و ارزش دار ینفر دیگه رو دارن میخورن اینجوری 

ما با ویو بهشون کمک میکنیم