2777
2789

۳۰ قسمتش دیدم ، همش ذهنم میگه برو ببین بابا هر شب یه قسمته و فلان دارن دیوانه میشم شما راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

تو میتونی بعد تموم شدن برنامه روزت شبا یکساعت قبل خواب واسه خودت باشی

اما نباید کارای ادامه دارو شروع کنی...کارای ادامه دار مث سریال رمان داستان و همچین چیرایی

چون ذهنت درگیر میمونه

مثلا فیلم کوتاه دیدن شاید اوکی باشه اما سریال و همچین برنامه هایی نه

تازه این چ چیز مزخرفیه دختر می‌خوای وقت بزاری حداافل یچیز درست حسابی نه این اراجیف 

نهتو میتونی بعد تموم شدن برنامه روزت شبا یکساعت قبل خواب واسه خودت باشیاما نباید کارای ادامه دارو شر ...

واسه همینه وقتی میبینم عذاب وجدان میگیرم ، باورت نمیشه این نفس من چقدر بهم فشار میاره که برو ببین فلان ، بابا اشکال نداره ، همشششش وسوسه شدید می‌کنه که برم ببینم 

همش میگه این قسمت آخره از فردا نمی‌بینم 

اخه عشق ابدی هم برنامسحوصله داریا چند تا ج رو انداختن تو اتاق چرت وپرت میگندرسو بخون

وای حرف خوبی زدی 

نمی‌دونم چمه ، شاید مغزم میخواد از درس فرار کنه که اینطور می‌کنه ولی به شدت اذیتم دلم میخواد ببینم ☹️ باز بیشتر چیز بهشون بگو که پشیمون تر بشم 😂

واسه همینه وقتی میبینم عذاب وجدان میگیرم ، باورت نمیشه این نفس من چقدر بهم فشار میاره که برو ببین فل ...

نه دیگه نباید ببینی

قطعش کن یهویی

ادامه نده اصلا

برا خودت سرگرمی و استراخت مفید درست کن و اینم شرطی باشه

ب شرطی که برنامه روزانت تموم بشه قبل خواب میتونی فلان کارو کنی و..

اینطوری باش

وگرنه تو گوشی گشتن و دیدن همچین چیزایی استراحت نیست فقط حاشیع اضافی وارد مغزت می‌کنی 

تاره اینکه ادامه داره اصلا خوب نیست و نباید ببینی

نبینچون بعدا حسرت وقتی که گذاشتی رو میخوریعشق ابدی همیشه هستاما تو فکر کن همین یه بار فرصت درس خوندن ...

آره دقیقا می‌دونم ، برا همینه موقع دیدن عذاب وجدان دارم 

ولی همانطور که گفتم نمی‌دونم چمه ، شاید مغزم میخواد فرار کنه همش میگه برو ببین به شدت اذیتم می‌کنه خیلی 

وای حرف خوبی زدی نمی‌دونم چمه ، شاید مغزم میخواد از درس فرار کنه که اینطور می‌کنه ولی به شدت اذیتم د ...

ببین اگه کلا ذهنت از درس فرار میکنه عشق ابدی هم نبینی میری یه کاری دیگه میکنی. دیگه خودمم کنکوریم میفهمم اینچیزا رو.

عشق ابدی نبینی، میری اینستا

اینستا نبینی میری تلگرام چت

کلا میخوای یه کاری کنی وقت بگذره

تایمت باید اینقدر پر باشه که از سرت بیوفته

نه دیگه نباید ببینیقطعش کن یهوییادامه نده اصلابرا خودت سرگرمی و استراخت مفید درست کن و اینم شرطی باش ...

وای آره همینطوره ، باور کن خیلی وسوسه میشم ولی خب آره باید سختیشو بکشم راحت نیس باید قبول کنم که سختی ترک کردنش بکشم ، شما برای این تایم استراحت و سرگرمی چه پیشنهادی دارید ؟

ببین اگه کلا ذهنت از درس فرار میکنه عشق ابدی هم نبینی میری یه کاری دیگه میکنی. دیگه خودمم کنکوریم می ...

آره همینطوره 😭😭😭😭😭😭😭 عشق ابدی میبینم عذاب وجدان میگیرم ، از اون ور نبینم به شددددت اذیت و وسوسه و کنجکاو میشم که برو ببین 

آره همینطوره 😭😭😭😭😭😭😭 عشق ابدی میبینم عذاب وجدان میگیرم ، از اون ور نبینم به شددددت اذیت و وسو ...

درس بخونی دیگه نمیگیری

مثلا من اعتیاد به چت کردن داشتم. اصلا به فیلم و سریال علاقه نداشتم. دلم میخواس تو گروه ها فقط چت کنم و بیشتر تایمم میرفت. خب از موقعی که تایمم پر شد و ارادمو قوی کردم دیگه نرفتم سراغ اینچیزا. خودت باید جلو خودتو بگیری از سدت میوفته کم کم