2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا

75 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من مهریمو گزاشتم اجرا و الان که یک جلسه دادگاه تشکیل شده و وکیلم رفته هی از همسرم و دوست وکیل همسرم که با من هم ارتباط داره می‌شنوم در ازای یک دنگ خانه ای که روزی به نامم زده الان میخاد مقداری سکه از مهریم کم کنه؟ ایا این شدنیه؟ باید اضافه کنم ک من از قبل اینکه ازدواج کنم فرهنگی بودم و مقداری از اون ۱ دنگ روهم خودم هزینشو دادم

اگه همچین چیزی تو عقدنامه نوشته شده باشه ک در صورت جدایی برگرده بهشون میتونه

اگه ن ک ب اسم شماست نمیتونه کاری کنه ک

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حساباتون رو چک میکنن ببینن همچین مبلغی در همچون تاریخی زدی به حسابش که مبتنی بر پرداخت قسمتی از دانگ خونه بوده باشه یا نه

همچین چیزی شنیدم تو مورد مشابهی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

به نظرم حساباتون رو چک میکنن ببینن همچین مبلغی در همچون تاریخی زدی به حسابش که مبتنی بر پرداخت قسمتی ...

این مسئله مربوط به ۱۰ سال پیش میشه حدودا و مثلا من اگا طلاهامو بخاطرش فروخته باشم چجوری میتونم ثابت کنم‌؟ شما چه جریاناتی شنیدید؟

این مسئله مربوط به ۱۰ سال پیش میشه حدودا و مثلا من اگا طلاهامو بخاطرش فروخته باشم چجوری میتونم ثابت ...

همین موردی مثل شما 

خانوم میگفت من فلان قدر پول دادم به شوهرم واسه خرید خونه 

دادگاه حساب ها رو چک کرد ببینه همچین پولی از طرف خانوم اومده تو حساب شوهرش یا نه 

ولی شما میگی ۱۰ سال گذشته و طلا دادی دیگه نمیدونم چطور باید ثابت کنی از وکیل باید بپرسی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo