2777
2789

خب

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نمیتونیم تربیت بچه های دیگه رو درست کنیم‌متاسفانه‌. روی اعتماد به نفس و به کتف گرفتن بچه ت کار کن

ولی میتونیم کاری کنیم که از رفتارشون پشیمون بشن 

دخترمم جواب همه رو میده ولی این جلو بقیه اینجوری بهش گفته بدش اومده

يعني اينقدر كه پدر مادرها تو روابط بچه ها دخالت ميكنن ها

خوب ياد بده همونجا جواب بده الان برا يك كثيف گفتن ميخواي بري مدرسه بعد بخوابوني دهن بچه مردم 😧

بچه ها زود فراموش ميكنن اشتي ميكنن اگه دخالت مادرها نباشه

بايد ياد بگيره تو جامعه همه جور ادم هست نميشه همش شما دنبالش باشي كه

به دخترت یاد بده خودش جوابشو بده همونجادختر منم دوستش چندبار دهن کجی کردهگفتم بهش بگو چقدر زشت میشی ...

خخخ اینجا خیلی دریده هستن بچه هاشون با این جمله ها اصلا ککشون نمیگزه

يعني اينقدر كه پدر مادرها تو روابط بچه ها دخالت ميكنن هاخوب ياد بده همونجا جواب بده الان برا يك كثيف ...

خب چرا الکی بیاد شخصیت بچه رو تخریب کنه پیش دوستاش 

دختر من با ادبه نمیتونه مثل اونا باشه

ولی میتونیم کاری کنیم که از رفتارشون پشیمون بشن دخترمم جواب همه رو میده ولی این جلو بقیه اینجوری بهش ...

آره برید نقطه ضعف دست بقیه بدید تا هر روز که بخوان اذیتش کنن ناراحتش کنن بهش بگن کثیف.

عزیزم شما مادری به دخترت بگو قرار نیست همه ما رو دوست داشته باشن و براشون مهم باشه ناراحتیمون. عقیده دیگران برات مهم نباید باشه..من مادرتم میگم شما تمیزی منظمی خانومی تمام‌.حرف هیچ کس برات مهم نباشه‌.

ولی میتونیم کاری کنیم که از رفتارشون پشیمون بشن دخترمم جواب همه رو میده ولی این جلو بقیه اینجوری بهش ...

جامعه مدرس خوبیه برای آدما. از مدرسه شروع میشه. سخت نگیر. بذار همه جور آدمی ببینه و خودش یادبگیره چجوری گلیمشو از آب بکشه