2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم ی دختر تا این حد دل سنگ باشه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 35 پست
روانی ان دیگهسخت نگیرگور پدر همشون

مثلا میخواستن منو بترسونن یا نمیدونم به خدا 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک شما میگی لابد خون آشام هستن نه همکار

اانقدر کثافتن

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مثلا میخواستن منو بترسونن یا نمیدونم به خدا

نه

واقعا روانی ان

با تو کاری نداشتن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

این یا کریم ها خیلی خنگن چند سال پیش پیاده میرفتم کنار درخت تو خیابون ماشین از روش رد شد صدای ترکیدنش هنوز تو گوشمه هر موقع ازونجا رد میشم صداش رو میشنوم اعصابم بهم میریزه

آدمی که از کشتن بگه و لذا ببره حتما مشکل داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من باورم نمیشه همچین ادمایی وجود خارجی داشته باشن😷🙄🥺

به خدا قسم تاپیک قبلمو ببین همش هم منو اذیت میکنن 

ن بابا لذت میبرن با لذت تعریف میکردو میخندید!!!! مثلا گفت اونروز تو پارک نشسته بودم یهو ی گربه اومد ...

وای چ بی رحم

یه گربه تو کوچه ی ما بود مامانش ماشین زد بهش مرد 

من یک هفته براش گریه میکردم 

طفلکی آخرش خودشم ماشین زد بهش مرد بازم یک هفته براش گریه میکردم میگفتم کاش میاوردمش خونه تا ماشین نمیزدش(خانواده ام نمیذاشتن بیارمش خونه میگفتن مریضی میاره)

نهواقعا روانی انبا تو کاری نداشتن

ااره دقیقا 

وای چ بی رحمیه گربه تو کوچه ی ما بود مامانش ماشین زد بهش مرد من یک هفته براش گریه میکردم طفلکی آخرش ...

(: جیگر ماروهم خون کردی من خودم گربع دارم 

این یا کریم ها خیلی خنگن چند سال پیش پیاده میرفتم کنار درخت تو خیابون ماشین از روش رد شد صدای ترکیدن ...

وایییی خداروشکر من تاحالا ندیدم بره زیر ماشین باوزت میشه ی بار داشتیم با ماشین میرفتیم بعد رسیدیم به دست انداز یاکریم نشسته بود زمین مامانم وایستا من پیاده شدم پروندمشون مگه بلند میشدن!!! 

وایییی خداروشکر من تاحالا ندیدم بره زیر ماشین باوزت میشه ی بار داشتیم با ماشین میرفتیم بعد رسیدیم به ...

میگم دیگه خنگن درست میرن جایی میشینن که تردد داره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم