2777
2789
عنوان

راهنمایی

110 بازدید | 27 پست

اگر مردی خیانت تلفنی کنه زنش میتونه ازش شکایت کنه مثلا هر روز به مدت دو ماه چن ساعت مثلا ۱۱ تا ۲ و ۳ شب حرف زده باشه و پرینتشو داشته باشیم فقط تماس تلفنی مسیج نبوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی مسیج واتساپ و داریم در ایران میگن مدرک محصوب نمیشه فقط تماس تلفنی مسیج نبوده از اپراتور ایران

ببین باید شکایت رابطه نامشروع بدون زنا کنی....از 3 طریق اثبت میشه : شاهد...اقرار صریح متهم یا علم قلضی..اینایی که شما میگی به عنوان اماره به علم قاضی کمک میکنه فقط....مدرک 100 درصدی نیست......یه کار دیگه هم میشه کرد البته

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
ببین باید شکایت رابطه نامشروع بدون زنا کنی....از 3 طریق اثبت میشه : شاهد...اقرار صریح متهم یا علم قل ...

چی ؟؟ پیام واتساپو دارم فقط با پرینت مکالمه که میگه کاری بود صحبتاشون

چی ؟؟ پیام واتساپو دارم فقط با پرینت مکالمه که میگه کاری بود صحبتاشون

خب اون که اره میتونه بگه کاری بوده ولی تهم باید بگی صحبت کاری ساعت 2 شب؟ اینا همه رو ذهن قاضی تاثیر داره.....ببین من شوهرم برام پاپوش درست کرد دقیقا همین شکایت رابطه نامشروع رو ازم گرفت..یهویی گوشیمو گرفت گذاشت رو پرونده و داد به فتا و حتی از قاضی درخواست کرده بودن گوشیم ریکاوری هم بشه تا اگه چیزی پاک کردم مثل عکس یا پیام بیاد بالا و با درخواستشم موافقت شد.......حالا من که به خودم مطمئن بودم چیزی ندارم ولی تو اگه مطمئنی شوهرت فقط یه گوشی داره و ممکنه توش مدارک دهن پر کنی باشه این بهترین راهه برات.....البته اگه تهش نگه صیغه ام بوده.....اگه زنه شوهر داشته باشه کارت خیلی راحت تره

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
مرسی عزیزم خودش الان اعترا کرده میتونم صداشو ضبط کنم بعدا نزنه زیرش جریان مفصله

گفتش اگه مدرک معتبری نداری بهتره شکایت نکنی چون به جایی نمیرسه

قاضی عدله محکمه پسند میخواد که بعدا همسرت نتونه ادعا کنه بگه تماس کاری یا خانوادگی بوده

مثلا مثل ضبط تماسش یا شاهد باید ببری

آواکادو سایت🥑