2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10928 بازدید | 267 پست
اما یعقوب موقع رفتن به مصر به پسراش گفت ۳۶ سال مرا عذاب دادید من اینحارو سوتی فیلم میبینم

آره فکرکنم چون هرطورحساب کنی پس یوسف باید۴تا۶سالش میبوده ک ب مصر رفته ک با۳۶سال فراق میشه ۴۰-۴۲سال.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خب پس مشکل از حکومت دیگه اصلا از ریشه این قانون مشکل دارشته باید اصلاح بشه

بابا یه حکومت طاغوتی دیکتاتوری چه توقعی داره

یوسف کم کم قانونش رو درست کرد بعدا وگرنه کاملا ظالمانه بود همه چیزش

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو شما اگ فیلم رو دیده باشی یه جاش اولین برخورد ک با یوسف داشت میگه من این پسربچه رو یه جایی دیدم ...

همه میگفتن قیافه ای آشنا و دل نشین داره که بخاطر پیامبر بودنش بود 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یا سوتی که متوجه شدم دوسه نفر از ادمای توی فیلم اول از یوسف پیامبر خوششون میومد و میگفتن از خدای یوسف ممنونیم . فلان

بعد دوباره یکی از همونا گندم احتکار کرده بود 

دو نفر دیگه شونم دیشب رفته بودن پیش کائنان معبد 

ک با یوسف بجنگند 

اون قسمتی که تو حیاط غذا میخوردن 

واقعااا؟فکر نمیکنم اینطوری باشه ها همون موقع هم اینکار مجاز نبوده وگرنه پوتیفار بعدازخیانت زلیخا داس ...

ابراز و تمایل به رابطه از طرف آقایون عیب نداشته ولی از طرف خانوما ننگ بوده،

مخصوصا زلیخا که الهه بوده،برا همین همه مسخره اش کردن

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بابا یه حکومت طاغوتی دیکتاتوری چه توقعی دارهیوسف کم کم قانونش رو درست کرد بعدا وگرنه کاملا ظالمانه ب ...

فیلم تا رسیدن یوسف به پدرش تموم میشه نمیدونی بعد از پایان فیلم چه اتفاقاتی میفته و این حکومت میرسه به نسل های بعد یا از بین میره؟

God, please give me great wealth so that I can befortunate

همه میگفتن قیافه ای آشنا و دل نشین داره که بخاطر پیامبر بودنش بود

نه این فرق داره. خوابی ک دیده درسته . ببین ی جیزایی رو خدا ازقبل برا ادم نوشته . اینم یجورمعجزه بوده توزندگی زلیخا. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

فیلم تا رسیدن یوسف به پدرش تموم میشه نمیدونی بعد از پایان فیلم چه اتفاقاتی میفته و این حکومت میرسه ب ...

چیزی که شنیدم نسل یوسف قطع میشه بعد حضرت موسی از نسل لاوی برادر یوسف بدنیا میاد و پیامبر میشه 

یهودا هم دین یهود رو بوجود میاره 

ابراز و تمایل به رابطه از طرف آقایون عیب نداشته ولی از طرف خانوما ننگ بوده،مخصوصا زلیخا که الهه بوده ...

نشنیدم اصلا ...اون زلیخا هم فقط الهه معبد عامون بوده و برای عامون میرقصیده ..اصلا روابط متعدد نداشتن حتی بد میدونستن 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
چیزی که شنیدم نسل یوسف قطع میشه بعد حضرت موسی از نسل لاوی برادر یوسف بدنیا میاد و پیامبر میشه یهودا ...

موسی که قبلشون بوده.... البت مطمین تیستم ولی خود یعقوب گفت بنظرم... و از نسل بنیامین