2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10922 بازدید | 267 پست
فیلم تا رسیدن یوسف به پدرش تموم میشه نمیدونی بعد از پایان فیلم چه اتفاقاتی میفته و این حکومت میرسه ب ...

ببین پیامبری دیگه به بچه یوسف نمیرسه بخاطر همون قضیه ای که یوسف بعد مدتها حضرت یعقوبو میبینه ولی از اسب پیاده نمیشه و اول پدرش میاد سمتش که به معنیه بی احترامی میشه.... 

بعدِ آخناتون یه پادشاه دیگه میاد که دوباره بت پرستی رواج پیدا میکنه تو مصر و تمام چیزهایی که از یوسف تو مصر هستشو از بین میبره خدا پرستا تحت فشار قرار میگیرنو در نهایت پیامبر اون زمان و پیروانش که میشه بنی اسرائیل مجبور میشن از مصر فرار کنن 

ببین پیامبری دیگه به بچه یوسف نمیرسه بخاطر همون قضیه ای که یوسف بعد مدتها حضرت یعقوبو میبینه ولی از ...

چه بد دوباره  برگشتن سرخونه اول و باید نو شروع کنن 

نمیدونی بعد آخناتون پسرش رو کار میاد یا حکومت از بین می‌ره و اگه از بین می‌ره کدوم حکومت میاد رو کار؟

God, please give me great wealth so that I can befortunate

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا دیگه اینو نمیدونم

یه سوال آخر فیلم هم پدرش می‌رفت سمت یوسف و هم یوسف می‌رفت سمت پدرش و هردو همش می‌خوردن زمین خب

چه جوریه؟

چیزی که شنیدم نسل یوسف قطع میشه بعد حضرت موسی از نسل لاوی برادر یوسف بدنیا میاد و پیامبر میشه یهودا ...

ولی من شنیدم فرعون میشه فرمانروا  دوباره آیین بت پرستی  به میان میاد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یه سوال آخر فیلم هم پدرش می‌رفت سمت یوسف و هم یوسف می‌رفت سمت پدرش و هردو همش می‌خوردن زمین خبچه جور ...

تو فیلم واقعیتو نگفتم بخاطر بدآموزی شاید.... 

ولی تو واقعیتو تاریخو روایات میگن یوسف دیر اومد پایین

یه سوال آخر فیلم هم پدرش می‌رفت سمت یوسف و هم یوسف می‌رفت سمت پدرش و هردو همش می‌خوردن زمین خبچه جور ...

چه سوال ها می پرسی خب کجاش عجیبه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چه سوال ها می پرسی خب کجاش عجیبه

نه آخه یکی گفت به خاطر عدم پیدا نشدن یوسف که نشانه بی احترامی هست بعد از مرگ دیگر فرزندش پیامبر نمیشن و دوباره پرستی رواج پیدا میکنه

نه آخه یکی گفت به خاطر عدم پیدا نشدن یوسف که نشانه بی احترامی هست بعد از مرگ دیگر فرزندش پیامبر نمیش ...

فرزند یوسف پیامبر نشد ولی از نسل یوسف پیامبر داریم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

نه آخه یکی گفت به خاطر عدم پیدا نشدن یوسف که نشانه بی احترامی هست بعد از مرگ دیگر فرزندش پیامبر نمیش ...

پیاده شد یوسف

ولی یکم تعلل کرد و یعقوب زودتر پیاده شد

برا همین خداوند نسل بعدی رسالت رو در فرزندان یوسف قرار نداد

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
فیلم تا رسیدن یوسف به پدرش تموم میشه نمیدونی بعد از پایان فیلم چه اتفاقاتی میفته و این حکومت میرسه ب ...

بعد از مرگ حضرت یوسف کلا حکومت عوض میشه و دوباره آزمون قدرت میگیره 

حضرت یوسف تو وصیت نامه اش میگه که بعد من قوم بنی اسرائیل سختی های زیادی می‌کشه (همون جنایات فرعون که همش میگن درمورذش) صبور باشید تا موسی ظهور کنه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...