2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 7460 بازدید | 249 پست
آخه باید شانس هم داشته باشی این زلی شانس هم. داشته

واقعا همینطوره من شانسم کجا بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعی که آخ ناتون خواب خشکسالی و فراوانی میبینه

زلیخا جوون بود و پوتیفار زنده بود 

تازه دو سال از قحطی مونده.

چجوری توی این دوازده سال به علاوه ۸ سال زندانی شدن یوسف 

میگن سی سال انتظار 

تروخدا یکی بگه مغزم پوکید

چه جور دلت میاد بهش بگی پر روعه🥺اشتباهی کرد و سی سال تاوان دادشاید یه درصد امید داشت که عشقش یه طرف ...

الان اگه آسنات بیاد تاپیک بزنه وای بچها شوهرم داره زن دوم میگیره یا عکس زلیخارو میزاشت میگفت شوهرم داره با این بهم خیانت میکنه همههههه فحش کشش میکردین

به ظاهر خوب بودنتو خود سریال زلیخا گفت اگر هر روز کاهنان دست به دستم میکردند بهتر بود؟

به ظاهر این همه سال به خوبی و خوشی زندگی میکردن هی دل میدادن قلوه میگرفتن ؟ بعد اینکه آتیش هوس تو وجودش افتاد زلیخا منکر عشق قدیمیش شد و همه چیز رو یادش رفت

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

۳۰و۴۰ سال شب وروز درد عشق کشیده

کاری به دردش ندارم وقتی شیطان وارد عمل میشه گناه رو زیبا جلوه میده دست میزاره رو نقطه ضعفت 

اینو میگم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یهو نشده که چند سال گذشته مگه متوجه گذر زمان تو فیلم نشدی؟

چرا شدم ولی هیچی به عنوان حقوق بهش چرا ندادن. از طرف حکومت مگه دومین زن نبود؟؟ و از همه مهمتر زن پوتیفار بود 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

داشت درست ولی دیگه هیچ حمایت مالی نشد از حکومت چرا تازه معبدم قبل از بسته شدن اصلا فراموش کرده بودن ...

زلیخاخودش نخواست هیچکسو

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥