2777
2789
عنوان

چرا پس از فوت پوتیفار دیگه هیچ توجه به زلیخا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 10907 بازدید | 267 پست
آخه نمیشه که بعد فوت یهو فقیر بشی که

یهو نشد که

کلا کار و بار رو ول کرد همه چیز رو بخشید همه برده هاش رو آزاد کرد همه خدمه رو اخراج کرد هرچی مونده بود هم دزد اومد برد 

چهارده سال طول کشید 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

واااا عاشق پوتیفار بود رابطه خوبی هم داشتنالهه معبد هم به اون معنی نیست یه جور جایگاه معنویه

تاریخ بخون

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا گفت؟

چند قسمت قبل که هنوز جوون بود

ب دایه اش گف من فقط می‌خوام با یوسف باشم،اون یک نفرع،

بهتره که بین کاهنان دست ب دست بچرخم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آخه نمیشه که بعد فوت یهو فقیر بشی که

یهو نشده که چند سال گذشته مگه متوجه گذر زمان تو فیلم نشدی؟

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
با این کارهایی که زلی کرده بود و به اون مقام رسید منم تو متاهلی و حتی مجردی پیشنهادهای بدی داشتم رد ...

۳۰و۴۰ سال شب وروز درد عشق کشیده

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

من این همه پاکدامن دارم زندگی میکنم با اینکه شوهرم بده خیانت نمیکنم پس چرا خدا کاری برام نمیکنه 

واقعا خرابا شانس دارن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
انقد ثروت داشت که حتی با بخشیدن خیلیاش بازم تا پیری دوام آورد

داشت درست ولی دیگه هیچ حمایت مالی نشد از حکومت چرا تازه معبدم قبل از بسته شدن اصلا فراموش کرده بودن زلیخا رو

God, please give me great wealth so that I can befortunate

چون الهه معبد آمون بود باید هر روز به کاهنان میداد از روی اجبار با پوتیفار که بدش میومد ازدواج کرد م ...

اینها رو از کجا میدونید؟!!!

نه تو فیلم بوده و نه تو قرآن...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چه جور دلت میاد بهش بگی پر روعه🥺اشتباهی کرد و سی سال تاوان دادشاید یه درصد امید داشت که عشقش یه طرف ...

خدایی کودوم عقل سلیمی عاشق اون فرتوت می‌شده اعتماد به نفس داشته پس اونم کاذب