2777
2789

مامانم اینارو راضی کردم که نرم،اردو کجاست؟راهپیمایی روز دانش آموز احباریم هست😂🥲

خلاصه مامانم اینا کفتن نرو،ولی خب باید برم مدرسه چون غیبت کنم این سری ناظمه میاد دم خونه با کتک میکشتم بیرون...

ولی برم میخاد من وبشونه سر کلاسای دیگه،چون فقط کلاس ما میره،

من نمیخام سرکلاس باشم خببب مگه زورهههه،میخام برم تو کتابخونه درسمو بخونمممم،کتابخونه دوربینم داره بخدا،هروقت بخان میتونن ببینن منو

ولی خب ازونجایی که امروز باهاشون دعوام شد بعیده قبول کنن،حوصله ندارم برم سرکلاسسس،مشاور میدونه مرگ من چیه،میدونه من کلا آدمی نیستم که بشینم سر کلاس،به دبیرام گفته تا جایی که میشه بهم گیر ندن،چون من خودخوانم

ولی اینوچیکار کنممم،خودمم تنهام که نمیرم اردو یعنی همه کلاس میرن جز من

خب کلا غیرحضوری درس بخون راحت

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کلا غیرحضوری درس بخون راحت

نمیشه که،نمیدونم چرا ولی نمیشه،الان این مدزسه ای که هستم واقعا بهترین مدزسست برا رشته ی من،،بهتر از این تو شهر ما نیست...

نمیتونم ولش کنم کههه

بعدم من سرکلاسا تاجایی که بشه میشینم ولی خب وسطش میرم پنج دقیقه تو حیاطی جایی همینحوری راه میرم فقط

فقطم سر درسای حفظی اینکارو میکنم،درسایی که تخصصی نیستن زیاد مهم نیستن

سر کلاس چرا نمی شینی خب کسی نیس ک

چون فردا امتحان دارمبشینم سر کلاس قاطی میکنم(امتخان ریاضی دارم کلاسیم که باید برم ریاضیه،منتهی دوتا مبحث شبیه به هم و جدائن)

الانم تمرکز ندارم بشینم مثل آدم بخونم،دارم میخونم ولی خب بی کیفیت،،،مدزسه برم راحت تر میتونم بخونم

ولی در کل نمیدونم چرا نمیتونم یه تایم زیادی یه جا بشینم دیوونه میشم،حوصله دزسای چرت و مسخره بدرد نخورو ندارم،معکولا درسای حفظیو میپیچونم دزسای مفهمومیو همیشه هستم

با توجه به تجربه خودم وقتی کسی نیس از بچه ها معمولا معلم یا نمی گیره امتحانو یا می گیره نمرشو نمی زاره خودتو با چیز دیگه ای مثل نقاشی سرگرم کن 

درک می کنم چی میگی من کلا سه سالو به بدبختی گذروندم ینی هیچی از کلاسا یادم نیس برام بی مفهوم و به درد نخور بودن هر چی یاد گرفتم از تلاش خودم بوده 

ولی چه میشه کرد:)

با توجه به تجربه خودم وقتی کسی نیس از بچه ها معمولا معلم یا نمی گیره امتحانو یا می گیره نمرشو نمی زا ...

ببین سیسی بچها دو زنک اولو نیستن،بعدم فقط من باید امتحان بدم و دونفر دیگه ،چون ما هفته پیش امتحان ندادیم،

حالا اون دوتا نیستن،نمیدونم از من تنها بگیره یا نه...

اخه هیچ نمره ای ازم نداره فقط نمره امتحان آغازین هست

بالاخره یکی پیدا شد که بفهمه من چی میگممم