2777
2789
بخدا میتونم برات هزار تا دلیل بیارم

بیار ببینم

اولا دور از جونت 

دوما خیلی سخته خیلییی

من از وقتی اومدم خونه پدرم اینجا هر تاپیکی میبینم که طرف نوشته میخوام طلاق بگیرم یا نمیدونم شوهرمو دوس ندارم میگم اشکال نداره درست میشه برید مشاور ، در حالی که قبلش همیشه میگفتم بخاطر چیه این انگلا موندید طلاق بگیرید بره.

خدا سر کسی نیاره کلی ضربه روحی و روانی و استرس و ناراحتی و حرف شنیدن داره

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیار ببینماولا دور از جونت دوما خیلی سخته خیلیییمن از وقتی اومدم خونه پدرم اینجا هر تاپیکی میبینم که ...

طلاق که خیلی بدههههه خیلی تا جایی که میشه باید موندو زندگی کردو زندگی ساخت 

ولی گفتم که مثلا یکی مثل من که ازادیه هیچی نداره خانواده سنتی داره باز طلاق بگیره بهتر از اینکه دختر تو خونه باباش بمونه 

من مو نمیتونم رنگ کنم ساعت رفت و امد دارم گیر میدن بهم و هزار تا چیزه دیگه 

منم میخام زندگی کنم

خوندم عزیزم واقعا حرف مفت یک مردک اینقد مهم بوده واست که بهم ریختی اون از لجش این حرف زده خاک بر سرش

بذجور حس اینو دارم که دیگه بکار کسی نمیام 

یا باید تو رابطه های الکی باشم 

یا ادم دوم رابطه :))))) 

قلبم درد میکنه

۲۶

تاپیک قبلت نوشتی 27..حالا جوونی بابا...سنی نداری که دختررررر....چرا الکی ناامیدی آخه.. زیاد بهش فکر نکن..کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین رو اگه نداری بخر و بخون...زندگیت از این رو به اون رو میشه

...
واقعا چرا اینجوری میکنه مشکلش چیه ؟

مریضه امیدوارم کسی گیر مرد مریض نیوفته

میدونی اون منو دوست نداشت نمیخواست هی ذات پلیدشو نشون میداد تا فرار کنم موفقم شد 

خانواده خیلی مهمه حتی از خود شوهرم مهمتره بخدا ، اینا تخمشون خراب بود خانواده خیلیییی بدی بودن

خواهرای عفریتش چشم دیدن منو نداشتن اونقد پیشش از من ایراد گرفتن از چشمش افتادم😄

از چشم یه تخم سگ افتادم🤣 وای چقد ناراحتم🤧🤣

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
بذجور حس اینو دارم که دیگه بکار کسی نمیام یا باید تو رابطه های الکی باشم یا ادم دوم رابطه :))))) قلب ...

سوره طه بخون برای ازدواج خوب هست

ان شاءالله یک بخت خوب نصیبت بشه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️