2777
2789
عنوان

بابام برای داداشم گوشی خریده 💔

1597 بازدید | 76 پست

من وقتی کرونا بود کلاس نهم بودم مادرم گوشیش نوکیا بود  بابامم میرفت سرکار 

بابام برام یه گوشی مدل پائین دست دو گرفت که الان ۵ ساله استفاده میکنم 

بعد وقتی بابام برا من گوشی خرید  وقتی تکلیف مینوشتم تند تند میومد اتاق بالا سرم  شبا قبل خواب باید میزاشتم گوشی رو پیش بابام  هر روز هم چک میکرد به قران مجید حتی اجازه نداشتم  شماره دوستام تو گوشیم باشه  دختر خالم مسخرم میکرد همیشه باید میزاشتم رو حالت پرواز دوستام مسخرم میکردن 

بعد یک بار من فیلم ترکی سرچ کردم اینو بابام دید گوشیمو با خودش برد منم کلاس نهم بودم انتخاب رشته داشتم  یعنی مردم زنده شدم  بعد بابام همش تهدید میکرد میفروشم به افغانیا  

اما امسال داداشم کلاس هشتمه براش گوشی ۱۰ میلیونی نو آکبند خرید  خدا شاهده روز اول اینستا ریخت هر شب تا ۲ شب چت میکنه بخدا وندی خدا قسم یک بار هم گوشیشو چک نکرد  داداشم دوست دختر هم داره و مادرم میدونه اما کسی حق نداره کمتر از گل بهش بگه 

گوشیش رمز داره کسی حق نداره به گوشیش دست بزنه  اما منه بد بختو  نمیزاشتن رمز هم بذارم 

🌱🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی ده میلیونی هم داریم مگه؟گوشی ها سامسونگ مدل های خیلی متوسط دیگه کمتر از ۲۰ ۲۵ تومن نیس

گوشیای سامسونگ از همین حدود ۱۰ تومن شروع میشه a05 و اینا.مدلای a15 و a16 هم حدود ۱۴-۱۶ تومنه