2777
2789
عنوان

بابام برای داداشم گوشی خریده 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منو اجباری چادری کردن الان داداشم میگه من زن بیحجاب میگیرم

اسی ببخشید ولی مقصر خودتم بودی

آزادی دو دستی تقدیم ب کسی نمیشه خودت باید بدستش بیاری 

من پارسال کلی با بابام بحث کردم ک روزایی ک بیکاری داریم تو مدرسه بزاره خودم با دوستام برگردم خونه اصلا اجازه نمیداد منم یه سری ک قرار بود بابام بیاد دنبالم خودم قبل اینکه بیاد سریع با دوستم برگشتم و بابام کلی دعوام کرد منم کوتاه نیومدم و کلی داد و بیداد و گریه کردم و ..خلاصه اون روز شاید سخت گذشت اما بعدش اجازه دادن خودم برگردم گاهی

شاید کارم از نظر خیلیا اشتباه باشه اما خودم میدونم کار درستو انجام دادم

تو با چشم گفتن قرار نیس دختر خوبی باشی!!!اتفاقا اینجوری مدیون خودت میشی ،،بحث کن دعوا کن گریه کن بخدا چشم گفتن چاره کار نیست گاهی باید برای بدست اوردن خواسته هات بجنگی 

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

حالا کاری ندارم که بهش گیر نمیدن و کارشون قطعا غلطه که نظارت نمیکنن بهش چون بچس هنوز منم کلاس دهم که بودم وقتی تازه گوشی برام میگرفتن مامانم 1 2 سال اول چک میکرد گوشیمو ولی اینکه ی جوری میگی 10 تومن نو آکبند بگم با 10 تومن چیز خاصی نمیدن حقیقتا

گوشی ده میلیونی هم داریم مگه؟گوشی ها سامسونگ مدل های خیلی متوسط دیگه کمتر از ۲۰ ۲۵ تومن نیس

بله ۸ تومنی ام داریم 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

سخت گيري اي كه من واسه بچه اولم داشتم نصفش را واسه دومي ندارم عزيزم شما ببخش گاهي نميفهميم رفتارمون داره اسيب ميزنه به بچه مون

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
حالا کاری ندارم که بهش گیر نمیدن و کارشون قطعا غلطه که نظارت نمیکنن بهش چون بچس هنوز منم کلاس دهم که ...

خب شاید برای اونا زیاده نباید با توجه به شرایط زندگی خودت بسنجی🥲

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀