2777
2789
عنوان

زایمان کردم اومدم‌خونه بابام شوهرم اصن زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 49 پست
دقیقا. حالا اینجا بعضیا میگن تو عقد هم بچه دار بشی زن و شوهرین. مشکلی نیست. ادم میمونه چی بگه بهشون!

همین واقعا فازشونو نمیفهمم عقد دیگه چرا درسته میتونه بچه دار بشه ولی وقتی ازدواج نکرده نرفته زیر یه سقف نفهمیده اون طرف اصلا خود واقعیش وقتی باهات زندگی میکنه چطوره دلیلی نیست که بچه بیارن همین بچه اگر که پدر و مادرش تفاهم نداشته باشن باید کلی آسیب ببینه من به شخصه خودم و نامزدم تصمیم گرفتیم با اینکه چند ساله باهمیم بازم وقتی ازدواج کردیم ۶سال اول بچه دار نشیم تا زمانی که شرایط درست فراهم بشه بفهمیم میتونیم با هم کنار بیایم چون اون بچه هم انسانه و اگر آسیب ببینه گناهش گردن ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درست میگی عزیزم .چرا وقتی متوجه میشین بازم بچه میارن من تجربه خودم همینجوری بود.چهارسال بعد از ...

❤️😘...خودت بهترین کار رو کردی وقتی دیدی مشکل پیش اومد دیگه تصمیم نگرفتی بچه بیاری همین بهترین تصمیمه 

دلم میخواست بدونم هدفشون چیه این آدما اصلا همچیز به کنار بابا ازدواج کردی چند سال اول لذت ببر از زندگی مسافرت برین بگردین در نهایت به فکر بچه باشین وقتی فهمیدین آدم زندگی هم هستین