2777
2789
عنوان

زایمان کردم اومدم‌خونه بابام شوهرم اصن زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر شمایی که از این آدم عتیقه دو تا بچه آوردی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

براهمچین ادمی بچه چندم اوردی از اصابت و جسمت و سلامتت زدی ک نسل همچین ادمی ادامه داربشه.

الانم دیر نشده پاشو برو خودنت یکی بیاد توخونه بهت برسه

من پارسال زایمان کردم ده روز خواهرم و نامادربم اومدن پیشم ی روزم نرفتم خونه پدریم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واااا عزیز باید یکی بیاد تو خونت پرستاری کنه الان هم اقوام شوهرت هم روشون نمیشه بیان سر بزنن خواب نا ...

فک کردی مثلا اقوام شوهر خیلی براشون مهمه من بچه آوردم

اونا از خداشونه.من اینجا باشم 

تو خونه خودت باید میبودی ....شوهرتم حتما افسردگی بعد زایمان گرفته

وای من پریود بودم اعصابم خورد بود با نامزدم درست حرف نمیزدم اونم دیدم هیچی نمیگفت میگفت دل درد و سردرد دارم گفتم چته خو گفت منم پریود شدم انگار ولم کن😂😂😑💔