2777
2789
عنوان

آدم زشت زشته

135 بازدید | 19 پست

قبول دارید هرچقدرم هی به خودش کرم بزنه آرایش کنه اخرش همونطوری زشته قشنگ نمیشه من حس میکنم خیلی زشتم دور چشام خیلی سیاهه هرکاری میکنم سفید نمیشنن حس زشتی دارم چیکار کنم یکم تغییر کنم دلم میخواد بوتاکس کنم چشم و ابروم بره بالا اما20 سالمه 

نه مخالفم/ خیلی زشتارو دیدیم که قشنگ شدن. معجزه ی پول و کارهای زیباییو کم ندیدیم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

شما زشت نیستی بلد نیستی از لوازم آرایش استفاده کنی

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عکس بدون فیل‌تر از خودت بگیر به ترتیب و کم هزینه کارهایی که فکر میکنی زیباتر میکنه رو انجام بده مثلا مدل ابرو رو عوض کنی زیر چشم فیلر بزنی و اینها یا دندون ها مرتب کنی 

عزیزم بیشتر این موارد بدون بوتاکس و تزریق درست میشن زیر چشمت سیاهه احتمالا بخاطر کمبود ویتامین آهن یا کم خوابی و تغذیه بده اگه اینارو درست کردی باز صورتت و پوستت خوب نشد یا سیاهی برطرف نشد به فکر بوتاکس باش 

مواد خوراکی تو تغییر یده 

سبزیجات 

سیفی جات 

میوه 

نوشیدن آب 

خیلی پوست تو شفاف میکنه 

❌سرخ کردنی 

❌چیپس پفک نوشابه 

❌شیرینی زیاد 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀