2777
2789
فقط ماشین نبوده.این مدت خیلی بدهی گذاشته رو دستش فشار زیادی بهش آورده.خواستگاری تو تالار تولد تو تال ...

آره

ولی خودش باید مدیریت کنه

شما بگو آقا نمیتونم بگیرم

مثلا خود من وقتی داشتم ازدواج میکردم،پدر همسرم گف من انقد پول گذاشتم کنار که برای پسرم خونه بگیرم.

خب مام اندازه همون مبلغ دنبال خونه بودیم.

اگه هم میگفتم نه،من خونه بالاشهری لوکس میخوام،خب اون میگف من ندارم.

منظورم اینه طرف خودش باید واقع بین باشه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرهولی خودش باید مدیریت کنهشما بگو آقا نمیتونم بگیرممثلا خود من وقتی داشتم ازدواج میکردم،پدر همسرم گ ...

پسره از اول زیاد بهش رو داده نخواسته دلخوری پیش بیاد اون اشغال هم سو استفاده کرده.من ندیدمش ولی میگن دختره خیلی سطح پایینه و اصلا هیچ جوره در حد پسره نبوده

دقیقا میخوان افتضاحی که پسرشون بالا اورده و خودش رو کشته بندازن گردن عروس که اره خاسته فلان داشته پس ...

کدوم افتضاح؟اون خانواده تو کل شهر معروفه.پسره میگن انگار اولاد پیغمبره.باباش به خوبی شهره ی شهره.شبی که پسره خود کشی کرده با خانواده ی نامزدش در گیری داشتن و همه شنیدن سر چی بوده.نمیذونم چرا هر احتمالی رو قبول دارید بجز این که یه دختر عقب مونده یک ندید پدید بخاطر زیاده خواهی های به خاندان رو داغ دار کرده

کسی ک صد تومن درامدشه نمیتونه ماشینشو شاسی کنه؟

می‌تونه ولی نه چند ماه بعد از عقد.با اون همه خرجی که خانم گذاشته رو دستش.در ضمن پسره سنی نداره زیر سی سالشه.شما خبر داری هزینه یک به ازدواج معمولی چقدره؟طرف خونه خریده هزار تا مراسم آنچنانی گرفته طلای سنگین خریده شاید نداشته باشه الان سریع شاسی بلند بخره

اره.دوستم طفلک با حال داغون بر گشت شهرشون.پس به گوش شما هم رسیده؟جریان چی بوده؟

منم همین شنیدم 

سر توقعات دختر خودکشی کرده

اشتباه کرده دیگه 

دختر مهریه شو‌ می گیره فردا ی شوهر دیگه میکنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

دوست منم همین بود 

رفت یه حلقه بزرگ طلا خرید النگو های بزرگ و سنگین کارایی که خونه باباش نمبدونست و پول نداشت انجام بده رو انجام داد راستش منم دلم شوهر خواست 🥲😁

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم همین شنیدم سر توقعات دختر خودکشی کردهاشتباه کرده دیگه دختر مهریه شو‌ می گیره فردا ی شوهر دیگه می ...

کدوم احمقی می‌ره همچین دختری رو بگیره؟میگن وضع مالی بالای  دختره افتضاحه 

تو نمیخواد غصه ی عموی دوستت رو بخوری

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

به خاطر طرز تفکر هاست پسره میتونست طلاقش بده خب ادم نساز پیدا میشه اقا خانم نداره پسره باید اول ظرفیت خودشو بالا میبرد حقیقت مثلا من الان طرف بعد ۸ سال اومده میگه تو زشتی فلانی و عیب و ایراد میاره با اینکه با همه چیزش ساختم بلند شم برم خودکشی کنم؟ نمیگم مقصره ولی خودکشیم چیز الکی نیست ایشالله که روحش در آرامش باشه ولی امیدوارم بقیه سعی کنن با تراپی حداقل زخمو درمان کنن که به خاطر یه ادم مریض به خانوادشون ضربه نزنن

به نظرم اتفاقا اینطور دخترا خوبن 

منی که با ۱۴ تا سکه مهر عقد کردم هیچ توقعی از شوهرم نداشتم جز صداقت و وفاداری آخرسر خودش و مادرش بدبختم کردن طلاق گرفتم 

لیاقت مردا چنین دخترایی هست

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠