2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌دونم شما اطرافتون رسم دارید یا نه ولی جدیدا چند مورد ازدواج دیدم پونصد میلیون شیربها نقد میگی ...

ببین قبل عقد اگه رسم و رسوم رو بگی هیچ ایرادی ندارد.طرف حق انتخاب داره می‌تونه قبول کنه می‌تونه نکنه.ولی بعد عقد دبه در بیاری نامزدیه

کسی که عقده داشته باشه از روی چشم و هم چشمی هم شده میخواد بالاتر از همه باشه پز بده متاسفانه زیادم هستن نمونش که دختره سطح پایین با یه پسر تاجر ازدواج کرده بود دختره 20 سالش بود مرده کم کم 40 سالش بود اشتباه کرد که خودکشی کرد طلاقش میداد میرفت به همون لایقش میرسید دختره 

کسی که عقده داشته باشه از روی چشم و هم چشمی هم شده میخواد بالاتر از همه باشه پز بده متاسفانه زیادم ه ...

نمی‌دونم چرا این بلا رو سر خودش آورده.شنیدم دعوای شدیدی داشتن سر این قضیه

ادمای تازه به دوران رسیده واسم غیرقابل تحملناونایی که همش در حال فیس و افاده اومدننبنظرم اصیل نیسن ا ...

جوری هم رفتار میکنن انگار جد و آباد باکلاسن و پولدار...گشنه ان چنین آدمایی 

والا هرجور حساب کنی اینکه پسره به خاطر خواسته های اونا زده خودشو کشته اصلا منطقی نیست مقصر کاملا خود ...

طلاق میداد هم بنده خدا بلید کلی مهریه میداد

این نی نی سایتی ها میریزن رو سر آدم که ای به خدا مهریه حق زنه و از این حرفا

جوون مردم احتمالا از همین ترسیده

فکرنکنم پسرنرمال سر همچین چیزی خودکشی کنه!یا کلا داستانت دروغه یا اونا ماجرای دیگه داشتن و با این حر ...

دروغ چیه عزیزم خودم اعلامیه رو دیدم استوری کرده بود .کل شهر پیچیده.پسره میگن فوق العاده آدم خوب و با شخصیتی بوده