2777
2789
به خاطر طرز تفکر هاست پسره میتونست طلاقش بده خب ادم نساز پیدا میشه اقا خانم نداره پسره باید اول ظرفی ...

نباید خودکشی میکرد قبول دارم.ولی دیگه دعوا کردن اینم سنش کم بوده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی ک میگن طلاق میداد لابد بنده خدا توانایی دادن مهریه رو نداشتهخدا از اون دختر و خانواده اش نگذ ...

خدا لعنتش کنه.پسزه میگن خیلی آدم خوبی بوده.خانوادش به مظلومی و بی زبونی معروفن

دوست منم همین بود رفت یه حلقه بزرگ طلا خرید النگو های بزرگ و سنگین کارایی که خونه باباش نمبدونست و پ ...

شوهر اگه توانش برسه و هزینه کنه هیچ ایرادی نداره.من خودم نامزدم اصرار داره سرویس بخره در صورتی که خودم انتظار ندارم

به نظرم اتفاقا اینطور دخترا خوبن منی که با ۱۴ تا سکه مهر عقد کردم هیچ توقعی از شوهرم نداشتم جز صداقت ...

کل شهر واسه خودش و جد آبادش لعنت می‌فرستن.اگه آدم خودش سطح بالا باشه و یکی در حد خود بخواد منطقیه ولی طرف باباش تا این سن یه پیکان خریده چطور از پسر کم سن شاسی بلند میخواد؟

خدا رحمتش کنه.زنداداش منم اوایل اینجوری بود . تو خونه ۸۰ متری که بابام داده بود مینشست و بعد هی میگفت خجالت میکشم عروسمون و خاله هام بیان خونم .در حالیکه خونه باباش ۱۰۰ متری بود .یا باعث شد داداشم ماشین ۴۰۵ رو بفروشه در حالیکه باباش پراید سوار بود.

منم نامردی نکردم بهش گفتم مگه خاله و عرو ستون تو کدوم کاخ زندگی میکنند که از اینجا خجالت میکشی.آخه بابای  عروسشون نظامی بود و تو خونه سازمانی زندگی میکردن

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو