2777
2789
عنوان

به نظر شما من دیوونه هستم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 65 پست
کار مورد پسند پیدا نشده هنوز

ديگه با وجود زن و بچه ك كار نبايد خيلي مورد پسند باشه هر چي بود بره تامورد پسند پيدا بشه

بيكاري و بي پولي مردا رو عصبي ميكنه

ديگه ادم مودبي نباشه فحاشي ميكنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شما فرزند داری عزیزم؟

آره دوتا ،البته چون حواسش که مست می‌کنه سرجاش نیس میزنع فرداش هم میگه غلط کردم ،چند بار حتی کارم به بیمارستان کشیده زبونم هم بند اومده چند ساعت از ترس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اکثرا ک پیش من درد دل میکنن همینن شما که تو خلوت و زندگی شخصی بقیه نیستی....من بگم شوهرم منم زده ...

پس چرا بعضی طلاق می گیرند تازه شوهرشان کتک هم نزده بیکار هم نبوده. فقط گفته بیا ور دل مادر من. یا فقط بدبین بوده

اینکه دست روت بلند کرده و بیکاره خیلی بده. کی خرجتون رو میده؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

به نظرت کار ما عاقلانه س؟ این زندگی هست که درست کردیم برا خودمون و بچهمون؟ من میترسم روزی از صبرم پش ...

بله عاقلانه س.پله های دادگاه و کلانتری و بازپرس وحشتناک تر و سخت تر هستن.بچه ت اواره میشه اگر پدر حتی سگ باشه باز اسمش پدر هست اما بچه طلاق ...صدتا صاحب داره..و خودت همه زوم میکنن روت ی وقت شوهرشون تور نکنی حتی نزدیکترین افراد زندگیت...شرایطتت نرماله رو ب متوسط بد و قابل درست شدن طلاق نسخه شما نبست.....به بعضی افراد فقط طلاق و بس نسخه شون هست

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
آره دوتا ،البته چون حواسش که مست می‌کنه سرجاش نیس میزنع فرداش هم میگه غلط کردم ،چند بار حتی کارم به ...

عزیزم شما باید ی راه حل اساسی پیدا کنید؟؟؟ ازش مدرک پزشک قانونی جمع کنید بی خبری و مث یک راز بین شما و دکتر میمونه.....نزار قسر در بره تا ب موقع ش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم شما باید ی راه حل اساسی پیدا کنید؟؟؟ ازش مدرک پزشک قانونی جمع کنید بی خبری و مث یک راز بین شما ...

این سری پیشش قسم خوردم زنگ میزنم کلانتری ازش شکایت میکنم بیان ببرنش