2777
2789
عنوان

به نظر شما من دیوونه هستم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 65 پست
نه نه‌نه طلاق که اصلا......ببین ماهم این مشکلات داریم دقیقااا همینا ک گفتی منم مو ب مو دارمشون.باید ...

شوهرم دم به دقیقه حرف از طلاق میزنم. وقتی رابطه میخواد مثل آدم نمیگه رابطه میخام شروع می‌کنه بد و بیراه و گلایه از من. من می دونم دلش رابطه میخواد ولی غرورم نمی‌ذاره وقتی داره خوردم می‌کنه برم جلو چون عادت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر بددهنی هاش افسردگی گرم و دو سال قرص خوردم. من هی صبر به خرج میدم یهو فوران میکنم و خیلی ع ...

حق داری واقعا 

پدر من اگر مامانم با تندی و بی احترامی باهاش حرف بزنه خیلی عصبانی میشه البته ذاتا اخلاق تندی داره ولی مامانم خیلی دلش صاف و با گذشته ما هم طرفدار مامانیم اکثرا 

با گذشت سال ها این خیلی اخلاق پدرم خیلی کمرنگ تر شده ولی هنوز هم گاهی هست 

ولی عزیزم نگذار دست روت بلند کنه تا به اون درجه از جنون نرسید لطفا تو عقب بکش و همچنین لطفا پسرت شاهد این اتفاقات نباشه 

شوهرم دم به دقیقه حرف از طلاق میزنم. وقتی رابطه میخواد مثل آدم نمیگه رابطه میخام شروع می‌کنه بد و بی ...

اره میفهممت محلش نده نزار عادت کنه از طلاق بگه.شما اگر قلقی داره اون قلق پیدا کن مردا چون نمیتونن مث ادم حرف بزنن یا غرورشون نمیزاره درد دل کنن از ته دلشون حرف بزنن میخوان با فحش و دلخوری و قلدری خودشون ثابت کنن مثلا بگن قدرت دست ماست و فلان...عین بچه ها ۱۰ساله

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

خیانت درد بی دواست ، اینا قابل درست شده ولی باید ببینی خودش میخواد اصلاح بشه یانه، اگه نه باید تو هم سلیطه باشی تا حساب کار دستش بیاد

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

شما بالا سر مادرشوهر هستی ؟ شوهرت تا حالا کتک زده؟ بیکارم هست؟

داخل یک حیاط هستیم و بعضی لوازات مشترک..بله وقتی پرش میکنن و حرف بارش میکنن نمیتونه جلو خانواده ش به ایسته منو میزنه نههه همیشه ولی خب میزنه یا تو دهن یا تو سر...بله بیکار هست کارش فصیله....صفات خوب هم داره بخاطر اونا میبخشمش و بخاطر بچه هامم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شما بالا سر مادرشوهر هستی ؟ شوهرت تا حالا کتک زده؟ بیکارم هست؟

مال آره مست می‌کنه عین سگ میزنه،فوش زنده و مرده میده،هرچی هم از دهنش درمیاد میگه،هر چیزی که فکرشو کنی  تا حالا کشیدم ولی منم صبرم تمومه،ولی چون کسی رو ندارم می صبرم

خب آدم می‌تونه تو شرایط خاصی اخلاق خاصی داشته باشه مهم خیانت کار و دودی نبودنشه شاید به خاطر مشکلات ...

از اول ازدواج اجتماعی نبود و به همه بدبین بود و رابطه احساسی سالم نمی‌توانست داشته باشه با هیچکس 

واقعاً همه همینن؟ چرا من فک میکنم فقط عتیقه یک من اینطوری هست

بله اکثرا ک پیش من درد دل میکنن همینن شما که تو خلوت و زندگی شخصی بقیه نیستی....من بگم شوهرم منم زده همه شاخ درمیارن محال باورکنن حتی پدر مادرم.فکر میکنن توهم. زدم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
داخل یک حیاط هستیم و بعضی لوازات مشترک..بله وقتی پرش میکنن و حرف بارش میکنن نمیتونه جلو خانواده ش به ...

به نظرت کار ما عاقلانه س؟ این زندگی هست که درست کردیم برا خودمون و بچهمون؟ من میترسم روزی از صبرم پشیمون بشم