2777
2789
عنوان

به نظر شما من دیوونه هستم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 65 پست

هیچ کدوم 

بشین زندگیتو بکن عزیزم طلاق چیز آسونی نیس حتی بهش فکرم نکن 

و اینم بدون هیچکس کامل نیس 

شوهر الانت این مشکلاتو داره فردا جدا شی با یکی دیگ ازدواج کنی اونم باز مشکلاتی داره 

فقط نوع مشکلشونه ک فرق میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شما به طلاق فکرنکن....بشین فکرکن چطور درست بشه

چله بگیر ب اسم ی شهید کارت راه میوفته.من بشخصه نه مذهبیم نه نماز خون ولی شهید خیلی مقام داره....ب امید درست شدن زندگیت و ارامش دلت قشنگم💚💜

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
هیچ کدوم بشین زندگیتو بکن عزیزم طلاق چیز آسونی نیس حتی بهش فکرم نکن و اینم بدون هیچکس کامل نیس شوهر ...

شوهرم همش حرف طلاق میزنه ولی آدمش نیست چند بار رفتم دنبالش منو منصرف کرده ولی باز وقتی به مشکلی پیش میاد سریع میگه طلاق

این سری پیشش قسم خوردم زنگ میزنم کلانتری ازش شکایت میکنم بیان ببرنش

نه جلوش نگو عزیزم بهت شکاک میشه بدتر میشه.هروقت کتک خوردی(امیدوارم که هیچ وقت نخوری)صبحش میری دکتر میگی کتک خوردم پزشک قانونی برات ذخیره شون میکنه تا خوب ازش مدرک داشته باشی میوفته ب التماس شکستن شصت انگشت ۲۰۰میلیونه جوری میترسوننش ک جرات نکنه نگاهت کنه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
نه جلوش نگو عزیزم بهت شکاک میشه بدتر میشه.هروقت کتک خوردی(امیدوارم که هیچ وقت نخوری)صبحش میری دکتر م ...

براش یه کاری جور شده دعا کنید کامل جور بشه بره سرکار،درشچست میشه خودش میگه بخاطر بیکاریه

شوهرم همش حرف طلاق میزنه ولی آدمش نیست چند بار رفتم دنبالش منو منصرف کرده ولی باز وقتی به مشکلی پیش ...

انشالله که هم همسرت بره سرکار خوب و هم اخلاقش درست و عالی بشه و کنار هم خوشبخت بشید🙏 من دعا میکنم کاری که از دستم برمیاد

شوهرم همش حرف طلاق میزنه ولی آدمش نیست چند بار رفتم دنبالش منو منصرف کرده ولی باز وقتی به مشکلی پیش ...

گفت سکوت کن یا بگو عزیزم این حرف حتی گفتنش هم درست نیست و ادامه نده کم کم از سر زبونش میره...این عقده قدرت و جلب توجه داره مشخصه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
وام گرفته و چطوری قراره پس بدین نمی دونم.

دیگه شوهرت نباید خوب و بد بکنه، سریع هر کاری که نسبتا مناسب بود رو قبول کنه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

براش یه کاری جور شده دعا کنید کامل جور بشه بره سرکار،درشچست میشه خودش میگه بخاطر بیکاریه

الهی امین✅شما هم چله ی شهید بگیر تا کارت فوری حل بشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
چه جوری عزیزم

بگو هر روز تا ۴۰روز مثلا ایت الکرسی یا ۱۰۰صلوات یا سوره کوثر هرچیزی ک راحت تری نیت کن برای شهیدی ک اومد مد نظرت بخون.بگو شهید ب امید ارامش زندگیم و شغل شوهرم.توسل کن بهش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد