2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5059 بازدید | 234 پست
خدایا منو ببخشیه جورایی خنگه وقتی هم باهاش قهری حرف نامربوط میزنه یا یه حرف گنده و بزرگ میزنه که مهر ...

بزنه محل نده

بی محلی تمام و تا زمانی ک عذرخواهی نکرده اصصصصلا جوابشو نده

بچس عزیزمدختر بزرگی نیست بخاد مثل زنای بزرگ باشهسیع کنین مهربون باهاش باشیدچیزای اموزش بهش بدهو بازی ...

این بچه اس؟ بعضی وقتا دعا میکنم خدا یه فکری کنه براش!

مهربونی اصلااااا بهش نمیاد

کافیه یه خطایی کنه همون محبتی که در موردش داشتی رو یه جوری جلوه میده جلوی بقیه یکی ندونه فکر میکنه نامادری سیندرلا هستم من😕😂

اصلا بچگی نمیکنه حرفهای بزرگ تیکه های بزرگ تفکرات عجیب غریب. اینکه میگم حرف بزرگ اینجوری نیست که مثلا بیشتر از سنش بفهمه یه حرف درست بزنه. کلا چرت و پرت میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته این سن هم سن بدیه.دوران مزخرف بلوغ و ....بچه های الانم انگار مرز بین گستاخی و شوخ بودن رو نمید ...

خیلییی! ربط به سنش نداره از سالهای قبل اینطوری بود تربیتش رو دیر شروع کردن 

بستگی به محیط دور ش داشته که لوس شده 

احتمالا کم توجهی شده بهش میاد تو رو خراب می‌کنه بهش توجه کنند یا پر شده از توجه غرور زده مخش فیوض پرونده فکر کرده شاهه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

من جات بودم سگ محلش میکردم بیرون نمیبردمش اضافه هم حرف میزد میزدم تو دهنش خالشی مثلا خواهرتم باید جل ...

اصلااااا

کلا فاقد شعور تربیت و ادبه

حس میکنم کلا مغز نداره

البته خواهرمم مقصره! هروقت هرچی خواسته خریده هرچی بهش گفتن گوش نکرده هیچی بهش نگفتن بابت هر توهین و بی ادبی زیاد دعواش نکردن انقد پررو بار اومد 

خاله زنک بار اومده ‌‌تو خونه تو یه محیط سمی بزرگ شده .کسی نخوایونده گوشش تا بفهمه باید احترام نگه دا ...

آی خدا خیرت بده

خاله زنکه دقیقا!

دوتا آدم بیار هم‌صحبت شو باهاشون بگو‌ مثلا شوهر فلانی اینکارو کرده زن فلانی اینطوری گفته

میشینه کنارت هم اندازه یه زن ۳۰ ساله حرف میزنه غیبت میکنه! ولی تو بحث درس و ادب انقد عذاب میده آدمو که نگو 

خود خواهرت از دست کارهاش شاکی نیست؟

بخدا هست

خیلی وقتا دعواش میکنه. تنبیهش میکنه 

ولی از طرفی هم دلش نمیاد زود تمومش میکنه!

خدایا اگه قراره بچم این شکلی بار بیاد اصن بچه نده به من😐💔

من بچه دار شم از همون اول اول ادبو یادش میدم اجازه نمیدم اینطوری شه

اسی نگفتی یکدونه بچه است؟

بله یه دختره 

دوتا پسر داره همین یه دختره!

اون دوتا پسرش بچه بودن اذیت میکردن ها ولی در حد شیطنت پسرانه اصلا گستاخ و بی ادب نبودن مثل این