2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 235 پست
بعضی وقتا مجبورم خواهرم میگه ولی به شدت پر رو شدهمثلا میبرمش سوپر مارکت تو دستش پر وسیله اس میگم این ...

بچه ها خیلی پر رو شدن . بچه من پیش دبستانی ذله شدم از دستش.

از مادر بودن خودم بدم اومده دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بیرون نبرتش وقتی هم ازت چراشو پرسید قشنگ براش توضیح بده که آدم دروغگو باید تنبیه بشه و بهش یادآ ...

اصلا از این به بعد بهش محبت نمیکنم

بچه کلاس ششمی هنوز عین یه کلاس اولی مشقاشو مینویسه حس میکنم یه جورایی خنگه!

من دهه هشتادی ام و با جرئت میگم همه چیز رو پدر مادرم یادم ندادن این بچه باید از بقیه هم یه چیزی یاد بگیره 

نیمه اولا هفتم هستن مهندس

از کجا می‌دونی نیمه اوله پرفسوررر ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کلا نسل امروز بی تربیتن و احترام سرشون نمیشه

بششدتتتتت وقیح شدن .زبون دراز و گستاخ ۹۰درصدشون 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چرا فکر میکنم لوسهخواهرت همین یک بچه را داره؟

دوتا پسر یه دختر

یکی هم بارداره انقد خدا خدا کردم دختر باشه تا این یکی از حالت لوس بودنش در بیاد

منم فرض کن همین یکی بودم تو خونه موقعی به دنیا اومدم تا قبل 8 سالگی همه خواهرام ازدواج کردن رفتن. من موندم تو خونه تنها... ولی تربیتم اینجوری نبود

اصلا از این به بعد بهش محبت نمیکنمبچه کلاس ششمی هنوز عین یه کلاس اولی مشقاشو مینویسه حس میکنم یه جور ...

اره تا وقتی متوجه اشتباهش نشده بهش محبت نکن. بچه های الان دیگه خیلی لوس شدن با ما خیلی فرق دارن. منم نمونشو اطرافم زیاد میبینم دلم میخواد یه هفته بچه هاشونو بدن بهم

قشنگ تربیتشون کنم😂😂😂

۱۲ سالشه یا کلاس هفتم یا هشتمهب نظر من موقع اینه شعور داشته باشه با اینکه بچه اس ولی سنش ب رفتارش نم ...

کلاس ششمه

حالا من نمیگم شعورش و ادبش اندازه منه ۲۱ ساله باشه ولی تو سر سنی یه مقطع از ادب رو باید طی کرده باشی دیگه..!

حاضرم 4-5 تا بچه 4 ساله رو مدت ها نگهداری کنم ولی اینو به اندازه دو ساعت تحمل نکنم

بابا اونا زبون آدم میفهمن این اصلااا