2777
2789

مثلا یک مبحث از فیزیک که میخونین تا وقتی که تست میزنین مرور میکنین توی چند هفته تمومش میکنین و سراغ مبحث جدید میرین مثلا توی یک هفته چقدر پیشرفت میکنین ...؟؟؟

برای من خیلی زمان می‌بره تست هم کم کار میکنم تا بخوام یک فصل تموم کنم یک ماه طول می‌کشه حجم مطالبم که بالاس نمیدونم چجوری بخونم 😭😭😭

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه از آبان شروع کردم خیلی وقت کم میارم خیلی کند پیش میرمم 

نمیدونم مثلا توی یک هفته چقدر باید خونده باشم چقدر تست مار کرده باشم اینارو نمیدونم و اینکه کلا خیلی واسه یه مبحث باسد زمان بزارم تا خوب بفهممم همین خیلی نگرانم کرده😭

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

من هفته ای یه فصل زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین میخونم مبحث خیلی سنگین باشه ۲ هفته هم شده ولی م ...

با تست زنی ؟ 

برای یک درس مثلا شیمی یا فیزیک ... در کل هفته چند ساعت وقت میزارین ؟

پیشنهاد من قضاتیه

قضاتی برای سطح پایین فکر نمیکنم خوب باشه ؟ 

مفهومی میگه همرو 

من شنیدم شجاعژ خوبه 

ولی کلا فیلم پیدن هم خیلی وقت گیره اونهمه فیلمو کی ببینم کی تست بزنم

اره دیگه با تست هفته ای ۸۰ الی ۹۰ ساعت

چیی🙄

نه میگم برای یک درس در کل یک هفته چند یاعت زمان میزارین من برای فیزیک کلا 7 ساعت در هفته کار میکنم ... بزای ریاضی 7 ساعت و ...

قضاتی برای سطح پایین فکر نمیکنم خوب باشه ؟ مفهومی میگه همرو من شنیدم شجاعژ خوبه ولی کلا فیلم پیدن هم ...

شجاعی خیلی کش میده قضاتی یه مطلبو میگه همونو تا تهش میره باید بفهمیش 

آره برا سطح پایین خوب نیست تو باید سطحتو بیاری بالا 

۲۴۰ تا تست از یه فصل فقط حل میکنه 

چیی🙄نه میگم برای یک درس در کل یک هفته چند یاعت زمان میزارین من برای فیزیک کلا 7 ساعت در هفته کار می ...

اهان درس به درس ؟

هفته ای ۲۰ الی ۲۵ ساعت از هر درس تخصصی 

۳  ساعت زمین شناسی 

کاربری واگذار شد

شجاعی خیلی کش میده قضاتی یه مطلبو میگه همونو تا تهش میره باید بفهمیش آره برا سطح پایین خوب نیست تو ب ...

اره خیلی خوبه کاش سطحم بالا تر بود اینقدر  خنگ نبودم تو فیزیک با اون میرفتم جلو

اهان درس به درس ؟هفته ای ۲۰ الی ۲۵ ساعت از هر درس تخصصی ۳ ساعت زمین شناسی

یعنی کمه 7 ساعت 🙁🤦🏼‍♀️

یعنی کمه 7 ساعت 🙁🤦🏼‍♀️

یعنی در روز  شما ۱۴ ساعت درس میخونین ...😯