2777
2789
عنوان

شوهرم زگیل تناسلی داره کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 92 پست
اوضاع بهتر بود الان این همه دختر لخت و عور وسط خیابون معلومه که اپضاع بدتر میشهحداقل تو این یه مورد ...

ببين من ١٠ سال پيش توى جمعى بودم اونجا داشتن سوييچ پارتى رو تعريف ميكردن كه يسريا رفته بودن هميشه اين مسائل بوده عزيزم الان فقط مردم روستو برداشتن

یاد بگیر در مورد چیزی که علم نداری حرف نزنی و سکوت کنی

من دکتری علوم اجتماعی دارم در واقع هنوز دانشجو دکتری هستم اندازه موهای سرت اطلاعات دارم و چیزایی میدونم که اگه بگم دیگه هیچوقت به اپیلاسیون احتیاج پیدا نمیکنی 

حسبی الله ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روابط آزاد بوده و هست متاسفانهدولت باید فکری برای واکسیناسیون بکنهبهتر تاپیک بهم نریزی

دولت باید فکری برای وضع قوانین بهتر هم بکنه 

شما ادامه نده که تاپیک بهم نریزه 

حسبی الله ❤
من دکتری علوم اجتماعی دارم در واقع هنوز دانشجو دکتری هستم اندازه موهای سرت اطلاعات دارم و چیزایی مید ...

علوم اجتماعی هیچ ربطی به علوم پزشکی نداره 

نمیشه با علوم اجتماعی درباره علم پزشکی یا نجوم نظر داد

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

من دکتری علوم اجتماعی دارم در واقع هنوز دانشجو دکتری هستم اندازه موهای سرت اطلاعات دارم و چیزایی مید ...

شما اون کاربر نیستین که توی تاپیک درمورد تک فرزندی میگفت بچه های تک فرزند عقده این ومشکل روانی دارن🤔

https://uupload.ir/view/screenrecorder-2025-10-03-18-07-53-12_mxfw.mp4/

یه بار تاپیک زدی میخوام لیسانس بگیرم چجوری برم پیام نور

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

از استخر و لیزر هم میشه ولی احتمالش خیلی کمه و به ندرته

آره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

والا گفتن از راه استخر و شلنگ دستشویی اینا دروغه منتقل نمیشه

راه های دیگه هم داره ولی احتمالش کمه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

درمانش سخته؟

نه آنچنان

قبل ازدواج راجبه شوهرت تحقیق کردی؟گذشته ی طرف خیلی مهمه

آره وقتی میگن گذشته طرف مهم نیست این مشکلات هم پیش میاد

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

یه بار تاپیک زدی میخوام لیسانس بگیرم چجوری برم پیام نور

عزیزم من اصلا بچه ندارم 

تو تایپک نوشتم با وجود بچه کوچیک چون برای خواهرشوهرم پرسیدم ولی تو تایپک ننوشتم که طولانی نشه 

حالا دانشجو دکتری بودن تو تین زمونه خیلیم سخت نیست که انقد تعجب کردی من ارشدمو دانشگاه تهران گرفتم دکتری مو اوم م شهر خودم چون شرایطشو نداشتم وگرنه بازهم تهران قبول میشدم 

در هرصورت بیخیال بعضیا کلا حالو حوصله دعوا دارن که من شکر خدا ندارم 

حسبی الله ❤